Reklama
Barevná kuřecí játra
Fotogalerie:

Barevná kuřecí játra

Lenka Tampírová
Lenka Tampírová
České Velenice

Jednoduše výtečné.

Lenka Tampírová, České Velenice

Ingredience

  • 1 kg kuřecí játra
  • 2 ks červená paprika
  • 1 pórek
  • 1 lžíce grilovací koření
  • 2 lžíce kečup
  • olej dle potřeby
  • 3 sáčky rýže
  • worchesterská omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmražené játra omyjeme a očistíme. Zprudka osmažíme na pánvi dokud se játra nezatáhnou a přidáme lžíci grilovacího koření.
  2. Nakrájíme si červenou papriku na menší nudličky a pórek zbavený nati na kolečka. Do směsi přidáme dvě lžíce kečupu a lehce osolíme. Přidáme zeleninu a krátce povaříme, aby zelenina zůstala křupavá.
  3. Před koncem vaření dochutíme směs worchesterskou omáčkou, zamícháme a odstavíme ze sporáku. Jako přílohu podáváme rýži nebo hranolky. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šneci se zelím

Šneci se zelím

Vynikající zákusek k pivu či k vínu. Petra Nováková, Kardašova Řečice
Vaříme express /07.03.14
Pikantní utopenci

Pikantní utopenci

Po naložení necháme týden stát v lednici.

Martin Prokůpek, Lovosice

Vaříme express /21.11.15
Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Řeřichu a spoustu dalších bylinek si pěstuji doma na okenním parapetu.

Zuzana ...

Vaříme express /07.04.14
Nadívané karbanátky

Nadívané karbanátky

Rychlá a chutná večeře s nápadem.

Halina Wittová, Hradec Králové

Vaříme express /20.01.14
Alobalová mňamka

Alobalová mňamka

Nahradí ti grilování, když je venku ještě zima.

Martina Magyarová, Mladá Boleslav

Vaříme express /17.12.12
Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí maso a bylinky, to je cesta k zachování přirozené chuti.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /09.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu