Jednoduše výtečné.
Lenka Tampírová, České Velenice
Ingredience
- 1 kg kuřecí játra
- 2 ks červená paprika
- 1 pórek
- 1 lžíce grilovací koření
- 2 lžíce kečup
- olej dle potřeby
- 3 sáčky rýže
- worchesterská omáčka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Rozmražené játra omyjeme a očistíme. Zprudka osmažíme na pánvi dokud se játra nezatáhnou a přidáme lžíci grilovacího koření.
-
Nakrájíme si červenou papriku na menší nudličky a pórek zbavený nati na kolečka. Do směsi přidáme dvě lžíce kečupu a lehce osolíme. Přidáme zeleninu a krátce povaříme, aby zelenina zůstala křupavá.
-
Před koncem vaření dochutíme směs worchesterskou omáčkou, zamícháme a odstavíme ze sporáku. Jako přílohu podáváme rýži nebo hranolky.