Reklama
Barevná kuřecí játra
Fotogalerie:

Barevná kuřecí játra

Lenka Tampírová
Lenka Tampírová
České Velenice

Jednoduše výtečné.

Lenka Tampírová, České Velenice

Ingredience

  • 1 kg kuřecí játra
  • 2 ks červená paprika
  • 1 pórek
  • 1 lžíce grilovací koření
  • 2 lžíce kečup
  • olej dle potřeby
  • 3 sáčky rýže
  • worchesterská omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmražené játra omyjeme a očistíme. Zprudka osmažíme na pánvi dokud se játra nezatáhnou a přidáme lžíci grilovacího koření.
  2. Nakrájíme si červenou papriku na menší nudličky a pórek zbavený nati na kolečka. Do směsi přidáme dvě lžíce kečupu a lehce osolíme. Přidáme zeleninu a krátce povaříme, aby zelenina zůstala křupavá.
  3. Před koncem vaření dochutíme směs worchesterskou omáčkou, zamícháme a odstavíme ze sporáku. Jako přílohu podáváme rýži nebo hranolky. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lučinová omáčka s těstovinami

Lučinová omáčka s těstovinami

Těstoviny se sýrem jsou velmi lahodné jídlo. Šárka Medáčková, Děčín ...
Vaříme express /09.04.09
Grilovaný camembert s cottage salátem

Grilovaný camembert s cottage salátem

Salát z polníčku je chutný a zdravý.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /17.08.16
Pastináková polévka s karí

Pastináková polévka s karí

Pastinák si pěstuji na zahradě, dá se z něj vyrobit i skvělý džem.
...
Vaříme express /26.03.10
Zapečené fazole

Zapečené fazole

Pavla Tomanová, Lutyně

Vaříme express /09.02.18
Zapečené kuřecí řízky

Zapečené kuřecí řízky

Zapečené kuřecí řízky mě ještě nikdy nezklamaly.
Vaříme express /12.12.10
Grilovaný pstruh s bylinkami

Grilovaný pstruh s bylinkami

Pstruh má neutrální maso, bylinky proto krásně nasaje. Je výborný.

Václav Spal, ...

Vaříme express /02.08.16
 

Nejnovější

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...
Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama