Reklama
Banánové bagetky
Fotogalerie:

Banánové bagetky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pavla Vaníčková, Vysoké nad Jizerou

Ingredience

  • 1 větší bageta
  • 200 ml vaječného likéru
  • 3 lžíce tekutého medu
  • 1 lžička skořice
  • na smažení máslo
  • 4 banány
  • dle potřeby višňový džem
  • 1 ušlehaná smetana
  • 3 lžíce kokosu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Bagetu nakrájíme na plátky, obalíme v těstíčku z vaječného likéru, medu a skořice a po obou tranách rychle opečeme na másle. Pak hned obalíme v kokosu a uložíme na teplé místo.

  2. Banány nakrájíme na špalíky, obalíme rovněž v těstíčku a opečeme ze všech stran.

  3. Teplé bagetky můžeme s banány spojit pikantním džemem nebo jen párátkem. Jednohubky podáváme horké s ušlehanou šlehačkou.

Pošli recept! - Speciál - Rychlovky pro děti (17.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Když má člověk v rodině myslivce, má to spoustu výhod – mimo jiné ...
Vaříme express /23.11.16
Zapečené hranolky

Zapečené hranolky

Už je umějí přátelé. Zkus a budou i tvé oblíbené.
Olga Kratochvílová, Pardubice
...
Vaříme express /24.05.11
Rizoto z vepřovky

Rizoto z vepřovky

Když tě tlačí čas, zachrání tě konzerva.
Ivana Táborská, Liberec
Vaříme express /14.09.10
Buřty v pikantním nálevu

Buřty v pikantním nálevu

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /01.02.19
Kuskus se zeleninou

Kuskus se zeleninou

Dlouho u mě patřily k jasným favoritům rychlého vaření těstoviny. Pak jsem ...
Vaříme express /07.11.08
Jitrnice z masovky

Jitrnice z masovky

Když spěcháš, pomůže konzerva.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /25.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu