Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bageta s bylinkovým máslem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.4/5 Počet hodnocení: 20
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1681 kcal
Bílkoviny 51 g
Sacharidy 73 g
Tuky 130 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jen si představte tu lahodu – rozpečená bageta krásně křupe a sýr se lákavě roztéká. Připravte večer, snídejte ráno.

Suroviny

bageta 1 ks
máslo 120 g
a sůl
najemno
suché
petrželka 1 PL
nasekaná

Postup

1

Večer připravte bylinkové máslo: rozehřejte kousek másla a osmahněte na něm šalotku, přidejte lžíci vína a krátce povařte, osolte, nechte vychladnout a pak spojte se zbytkem másla a petrželkou a dejte vychladit do ledničky.

2

Ráno udělejte do předpečené bagety zářezy, do nich vložte plátky bylinkového másla a pečte v troubě podle návodu na obale.

3

Hotovou vytáhněte, do zářezů dejte kousky camembertu a plátky šunky a podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/10

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč