Reklama
Reklama
Bagetky s pomazánkou
Fotogalerie:

Bagetky s pomazánkou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu Lucie Volemanové

Lucie Volemanová, šéfkuchařka Pošli recept!
Lucka je nejdůležitější osobou v časopise. Podle vašich receptů sestavuje časopis,
vybrané recepty i sama vaří. Poznáte je podle symbolu Redakce doporučuje.

Ingredience

  • 150 g sušených rajčat v oleji
  • 1 - 2 stroužky česneku
  • 1/2 svazku čerstvé bazalky
  • 150 g sýra cottage
  • 100 g pomazánkového másla
  • trocha soli a pepře
  • 2 velké bagety
  • na ozdobu zelené olivy a bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata necháme okapat, vložíme je do vyšší misky, přidáme česnek, bazalku a vše rozmixujeme.

  2. Pak přidáme sýr cottage, pomazánkové máslo a opět krátce rozmixujeme. Pomazánku podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

  3. Bagetu nakrájíme na plátky, které krátce rozpečeme v troubě, natřeme připravenou pomazánkou a ozdobíme olivami a lístky bazalky.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Panské koláčky

Panské koláčky

Jsou dobré jak teplé, tak i studené. Libuše Vichrová, Deštná
Vaříme express /19.10.16
Prsíčka v karí rýži

Prsíčka v karí rýži

Maso má příjemnou nasládlou chuť.

Lenka Stoulilová, Praha

Vaříme express /24.05.16
Těstoviny s nivou

Těstoviny s nivou

Díky sýru má toto jídlo pikantní i jemnou chuť.
Blažena Bolková, Horní ...
Vaříme express /09.04.09
Zeleninové špagety se salátem

Zeleninové špagety se salátem

Můžeme podávat jak teplé, tak i studené.
Květa Hošková, Vratimov
Vaříme express /17.05.11
Kuřecí maso v listovém těstě

Kuřecí maso v listovém těstě

Vhodný jako rychlý, ale chutný recept pro návštěvu.

Anna Musilová, Nová Paka

Vaříme express /23.02.13
Květáková polévka s květákovými knedlíčky

Květáková polévka s květákovými knedlíčky

Že je to stejný nesmysl jako mazat chleba na chleba? Tak ochutnejte a uvidíte, že tato ...
Vaříme express /13.06.12
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama