Reklama
Arašídová pizza
Fotogalerie:

Arašídová pizza

Marie Šulová
Marie Šulová
Měřín

Chutná jako z pizzerie.

Marie Šulová, Měřín

Ingredience

  • půl balíčku arašídy
  • 6 lžic kečup
  • 200 g tvrdý sýr
  • 150 g salám nebo šunka
  • 1 žlutá paprika
  • 150 g mouka na pizzu
  • 3 lžíce olej
  • špetka sůl
  • 1/2 balíčku sušené droždí
  • 1/2 hrníčku vlažná voda

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy nasypeme mouku a přidáme sůl, droždí, olej a vodu. Vypracujme hladké, nelepivé těsto, které necháme 30 minut kynout.
  2. Na pečícím papířem rozválíme těsto na větší plát. Potřeme kečupem, poklademe arašídy, nakrájenou a paprikou a salámem. Nakonec nastrouháme tvrdý sýr.
  3. I s pečícím papírem přeneseme na plech a pečeme 20 minut při 225 °C. Ještě teplou pizzu nakrájíme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčatové bochánky

Rajčatové bochánky

Jsou moc dobré, třeba jako předkrm. Ozdob je pažitkou nebo jinou bylinkou. Veronika ...
Vaříme express /05.09.16
Šťavnatá prsa v listovém těstě

Šťavnatá prsa v listovém těstě

Pokud potřebujete rychle připravit dobrou večeři, zkuste tento recept.

Lenka ...

Vaříme express /20.08.14
Špenátové trojúhelníčky

Špenátové trojúhelníčky

Jeden kousek je lehký předkrm.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /11.09.17
Pudinkový dort s ovocem

Pudinkový dort s ovocem

Michaela Hrdinová, Lanškroun

Vaříme express /08.06.18
Slaný koláč s cuketou

Slaný koláč s cuketou

Parmazán je důležitý, jeho výrazná chuť dokonale oživí nevýrazné cukety.

Barbora ...

Vaříme express /25.09.15
Bramborová sekaná

Bramborová sekaná

Většinou ji podávám se zeleninou nebo hrnkem dobrého čaje.

Hana Šátralová, ...

Vaříme express /15.06.17
 

Nejnovější

Roláda plněná uzeným

Roláda plněná uzeným

Vychytané Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /23.09.18
Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické

Lucie Hrušková, Soběslav

Vaříme express /23.09.18
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /23.09.18
Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

SKVĚLÝ NEDĚLNÍ OBĚD

Za okny už začíná převažovat sychravé počasí a my máme čas...

Všehochuť /23.09.18
Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama