Reklama
Arašídová pizza
Fotogalerie:

Arašídová pizza

Marie Šulová
Marie Šulová
Měřín

Chutná jako z pizzerie.

Marie Šulová, Měřín

Ingredience

  • půl balíčku arašídy
  • 6 lžic kečup
  • 200 g tvrdý sýr
  • 150 g salám nebo šunka
  • 1 žlutá paprika
  • 150 g mouka na pizzu
  • 3 lžíce olej
  • špetka sůl
  • 1/2 balíčku sušené droždí
  • 1/2 hrníčku vlažná voda

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy nasypeme mouku a přidáme sůl, droždí, olej a vodu. Vypracujme hladké, nelepivé těsto, které necháme 30 minut kynout.
  2. Na pečícím papířem rozválíme těsto na větší plát. Potřeme kečupem, poklademe arašídy, nakrájenou a paprikou a salámem. Nakonec nastrouháme tvrdý sýr.
  3. I s pečícím papírem přeneseme na plech a pečeme 20 minut při 225 °C. Ještě teplou pizzu nakrájíme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bohatýrské bulky se žampiony

Bohatýrské bulky se žampiony

Ideální jako předkrm nebo svačinka. Tomáš Mika, Brno
Vaříme express /18.05.17
Kuřecí játra se žampiony v omáčce

Kuřecí játra se žampiony v omáčce

Tuto rychlovku zvládne uvařit každý.
Jiřina Kapsová, Mladá Boleslav
Vaříme express /14.09.10
Vepřové plátky z jednoho pekáče

Vepřové plátky z jednoho pekáče

Chutě masa i zeleniny se dokonale propojí.
Karolína Skupová, Litoměřice
Vaříme express /09.01.13
Chlebová polévka

Chlebová polévka

Zkusila jsem uvařit polévku v podobném stylu, jako ji připravují v některých ...
Vaříme express /19.11.08
Zahradníkovy lasagne

Zahradníkovy lasagne

Při pečení musí povrch pěkně zezlátnout.

Terezie Kouřilová, Zlín

Vaříme express /06.09.16
Zapečené brambory

Zapečené brambory

Rychlovka, která přijde vhod na chalupě.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /18.10.15
 

Nejnovější

Jogurtové langoše

Jogurtové langoše

Lída Holubová, Pelhřimov
Za pár korun /25.05.18
Vepřenky s medvědím česnekem

Vepřenky s medvědím česnekem

Hana Šátralová, Praha

Škola vaření /25.05.18
Salát s pečenými batáty

Salát s pečenými batáty

Podle receptu Lucie

Kozáčkové z Brna

Zdravě a chutně /25.05.18
Marcipánový dort SpongeBob

Marcipánový dort SpongeBob

Kristyna Uhrová, Vojkovice

Všehochuť /25.05.18
Třený koláč s blumami a mandlovou drobenkou

Třený koláč s blumami a mandlovou drobenkou

Výborný také s jahodami

Upečeno podle receptu Michaely Skácelové z Pardubic

Sladký život /25.05.18
Růžový moučník s jahodami

Růžový moučník s jahodami

Podle receptu

Heleny Cikhortové z Havířova

Sladký život /25.05.18
Obrácené vepřové řízky

Obrácené vepřové řízky

Věra Trčková, Boskovice

Škola vaření /24.05.18
Quinoa jako salát

Quinoa jako salát

Hana Fišerová, Rakovník

Zdravě a chutně /24.05.18
Kuřecí plátky s pestem

Kuřecí plátky s pestem

Marta Hladíková, Benešov

Zdravě a chutně /24.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama