Reklama
Alobalová mňamka
Fotogalerie:

Alobalová mňamka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Nahradí ti grilování, když je venku ještě zima.

Martina Magyarová, Mladá Boleslav

Ingredience

  • 7 ks brambory
  • 2 ks cibule
  • olej na potření
  • trocha pepře
  • špetka soli
  • 14 plátků anglická slanina
  • 4 ks klobása

Doba přípravy

Počet porcí

7

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory neloupeme‚ pouze je dobře omyjeme a rozkrájíme na poloviny. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  2. Připravíme si alobal. Potřeme jej olejem, rozložíme na něj brambory, osolíme je a opepříme. Poklademe je plátky slaniny‚ cibulí a na kolečka nakrájenými klobásami. Přikryjeme druhou půlkou brambor a zabalíme dvakrát do alobalu. Položíme na plech a pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30–45 minut.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Štrúdl pro labužníky

Štrúdl pro labužníky

Štrúdl ozdobíme jménem strávníka. František Plánička, Klatovy
Vaříme express /24.02.10
Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Řeřichu a spoustu dalších bylinek si pěstuji doma na okenním parapetu.

Zuzana ...

Vaříme express /07.04.14
Sýrové papriky

Sýrové papriky

Jsou dobré teplé i studené.

Květoslava Žitná, Litoměřice

Vaříme express /19.10.15
Rajská omáčka s ovesnými vločkami

Rajská omáčka s ovesnými vločkami

Velmi rychlá a opravdu moc dobrá.

Eva Skoumalová, Lipník 

Vaříme express /28.05.16
Melounový salát s nivou

Melounový salát s nivou

Dá se připravit i z cukrového melounu.

Soňa Honsová, Ostrava

Vaříme express /16.08.16
Smažená treska

Smažená treska

Ryba ve zlatém župánku, zeleném pelíšku a ozdobená zdravým šperkem je moje specialita....
Vaříme express /12.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu