Reklama
Reklama

Další články:

Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Vaříme express /15.08.18
 
Jablíčka v těstě

Jablíčka v těstě

Podle receptu Mojmíra Stašky z Plzně
Vaříme express /12.08.18
 
Špagety s kapary

Špagety s kapary

Výborná večeře, která je hotová za chvíli. Eva Rychlá, Jestřebí
Vaříme express /23.04.17
 
Červená čočka na smetaně

Červená čočka na smetaně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /25.02.19
 
Salát Wellington

Salát Wellington

Drahomíra Koudelková, Havlíčkův Brod
Vaříme express /25.02.19
 
Játra na jehle

Játra na jehle

Tereza Alinčová, Jihlava
Vaříme express /14.08.18
 
Jarní polévka

Jarní polévka

Vladimír Bruna, Praha
Vaříme express /25.03.19
 
Mletý steak na zelenině

Mletý steak na zelenině

Svěží křehká zelenina a šťavnaté plátky mletého masa tvoří jednoduchý, rychlý a levný pokrm. Anna Schmidtová, Tábor
Vaříme express /18.08.17
 
Bramborová omeleta

Bramborová omeleta

Ivana Černá, Praha
Vaříme express /22.02.19
 
Kukuřičný salát s krkovičkou

Kukuřičný salát s krkovičkou

Je rychle hotový, správné koření z něj udělá opravdovou lahůdku. Markéta Dvořáková, Pavlov
Vaříme express /30.12.12
 
Řízná krkovička

Řízná krkovička

Klára Jašková, Praha
Vaříme express /25.02.19
 
Bochánky s uzeným

Bochánky s uzeným

Andrea Janáková, Polička
Vaříme express /22.02.19
 
Cuketové placičky

Cuketové placičky

Nádherně voní už při smažení. Petra Geletičová, Sloupno
Vaříme express /18.08.17
 
 
Pórkový krém s křepelčími vejci

Pórkový krém s křepelčími vejci

Tato lahodná krémová polévka se může jíst i samotná, já k ní nejraději podávám ještě tmavé bagetky. Šárka Hadrbolcová, Rychnov nad Kněžnou
Vaříme express /30.03.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 124

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama