Reklama
Reklama

Další články:

Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

Ředkvičky jsou levné a navíc zdravé. Romana Rubášová, Klatovy
Vaříme express /24.03.17
 
Zlatá kuřecí stehýnka

Zlatá kuřecí stehýnka

Křupavá pikantní pochoutka. Klára Heřmánková, Hradec Králové
Vaříme express /15.10.16
 
Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Milena Jančíková ml., Ústí nad Labem
Vaříme express /24.01.19
 
Vajíčkový salát s tuňákem

Vajíčkový salát s tuňákem

S tuňákem se skvěle doplňuje. Miroslava Šťastná, Mníšek pod Brdy
Vaříme express /30.12.12
 
Palačinky plněné vaječnou směsí

Palačinky plněné vaječnou směsí

Těsto na palačinky by nemělo být příliš husté. Hana Jindrová, Frýdek-Místek
Vaříme express /26.03.17
 
Kotlety plněné zelím a klobásou

Kotlety plněné zelím a klobásou

V této úpravě zůstanou kotlety příjemně šťavnaté. Jako příloha se hodí brambory nebo rýže. Pavla Tomanová, Orlová-Lutyně
Vaříme express /23.01.17
 
Placičky z ředkviček

Placičky z ředkviček

Tyto placky jsou podobné bramborákům. Dana Roubalová, Hlinsko
Vaříme express /18.03.17
 
Zapečený pórek

Zapečený pórek

Chutná nám nejenom teplý, ale i studený. Nikola Bilová, Rybí
Vaříme express /30.12.12
 
Tvarůžkový tataráček

Tvarůžkový tataráček

Eva Gabrielová, Milevsko
Vaříme express /22.01.19
 
Cibulová polévka s tvarůžky

Cibulová polévka s tvarůžky

Náš táta by si dal tvarůžky nejraději i do dortu. V cibulačce jsou naštěstí moc dobé. Štěpánka Krejčí, Most
Vaříme express /03.11.16
 
Jánošíkova placka

Jánošíkova placka

Žádnou přílohu nebudeš potřebovat. Václav Vomáčka, Městec Králové
Vaříme express /20.11.14
 
Bramborové noky  se sýrovou omáčkou

Bramborové noky se sýrovou omáčkou

Jídlo, které dělám minimálně jednou týdně, je velmi snadné a opravdu výborné. Lenka Horníčková, Olomouc
Vaříme express /18.10.16
 
Banánové bagetky

Banánové bagetky

Pavla Vaníčková, Vysoké nad Jizerou
Vaříme express /21.08.18
 
Lodičky

Lodičky

Podle receptu Andrey Slezáčkové z Havlíčkova Brodu
Vaříme express /21.08.18
 
Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy. Jana Jelínková, Kamenice
Vaříme express /26.04.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 124

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama