Reklama

Další články:

Zapékaný chřest

Zapékaný chřest

Podávej ho s pošírovaným vajičkem nebo volským okem.
Vaříme express /27.05.17
 
Sýrový chlebíček s olivami

Sýrový chlebíček s olivami

Tahle dobrota mi díky olivám vždycky připomene vůni Středomoří, kde to mám moc ráda. Marcela Zapletalová, Kostelec nad Orlicí 
Vaříme express /31.12.16
 
Zapečené rybí podkovy se zeleninou a sýrem

Zapečené rybí podkovy se zeleninou a sýrem

Můžeš posypat i trochou koření na ryby. Robert Hajtmar, Moravská Třebová
Vaříme express /30.01.17
 
Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Maso by se mělo nechat 1–2 minuty po opékání odležet, aby se šťáva rozlila po celém plátku. Jarmila Kořenová, Blansko
Vaříme express /27.07.17
 
Rýžový koláč se zeleninou

Rýžový koláč se zeleninou

Pokud mám doma zbytek vařeného nebo pečeného kuřecího masa, koláč jím oživím. Jana Kokošková, Brno
Vaříme express /18.01.17
 
Červené bramboro zeláky

Červené bramboro zeláky

Marcela Sládková, Kostelec nad Orlicí
Vaříme express /25.01.19
 
Ředkvičková smaženice

Ředkvičková smaženice

Křupavá dobrota, po které se vždycky jen zapráší. A těch vitaminů! Dana Robová, Praha
Vaříme express /30.12.12
 
Vývar s tyrolskými knedlíčky

Vývar s tyrolskými knedlíčky

Moc dobrá, a hlavně vydatná polévka. Libuše Vichrová, Deštné
Vaříme express /10.05.13
 
Toxik

Toxik

Nemusíš se bát, otrava rozhodně nehrozí – pokud piješ s rozumem. Jiří Michal, Praha
Vaříme express /18.01.17
 
Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Naučila mě ji moje maminka. Lenka Ghisi, Brno
Vaříme express /02.03.13
 
S bylinkami

S bylinkami

Michaela Kropáčková, Loket
Vaříme express /16.01.19
 
Houbový koláč

Houbový koláč

Stačí trocha hub, a večeře je na světě! Zuzana Večerková, Jihlava
Vaříme express /05.11.13
 
Koláč s polníčkem

Koláč s polníčkem

Velmi jednoduché a vděčné jídlo, na kterém si s přítelem vždy pochutnáme. Ivana Kudláčová, Litvínov
Vaříme express /26.03.17
 
Pořádně ostré minipizzy

Pořádně ostré minipizzy

Ivana Černá, Praha
Vaříme express /17.01.19
 
Americano

Americano

Na party, grilování nebo posezení s přáteli. Helena Votrubová, Karviná
Vaříme express /27.12.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 127

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama