Reklama
Zlaté a nadýchané

Zlaté a nadýchané

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Mrkev a cibule se usmaží pěkně dozlatova, pokud přidáme do rozehřátého oleje špetku krystalového cukru. Cibuli můžeme před smažením také poprášit trochou hladké mouky, i tak získá zlatavý nádech. Když smažíme vaječné omelety a chceme, aby byly nadýchané, přidáme na jedno vajíčko jednu lžíci mléka nebo smetany a dobře je našleháme.
Petra Odehnalová, Brno
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu