Reklama
Jak na žehličku

Jak na žehličku

Anna Poledníková
Anna Poledníková
Ostrava-Poruba

Dobrý den,

velmi ráda čtu Váš časopis Pošli recept. Než všechno přelouskám, tak uběhne hodně času a na vaření ho už moc nezbývá. Tak se řídím závěrečnou radou spisovatele Achille Gregora, kterou uvádí na konci své knihy Muž v zástěře: Vezmi čerstvý chléb, ukroj, posol a podávej. Já tuto radu trochu vylepšuji tím, že chléb potřu máslem, slabou vrstvou medu a posypu tence nakrájeným česnekem. Tento recept mám od propdavačky v zelenině. Trvalo mi dost dlouho, než jsem se odhodlala k vyzkoušení, ale stálo to za to. Je to vynikající.

A teď k té radě. Při plnění napařovací žehličky nepoužívám originální nádobku na vodu, ale prázdnou plastovou láhev od mycího přípravku na nádobí. Tato láhev je opatřena uzávěrem s úzkou hubičkou, která se jednoduše zasune do otvoru žehličky.

Výhody: suchý povrch žehličky a nemusí se pořád odbíhat k vodovodu, protože lahve se prodávají v různých velikostech, od púl litru do 2 litrů. Já používám litrovou láhev, po naplnění žehličky uzávěr zacvaknu, takže při náhodném převržení nic nevyteče. Možná, že to nějaké hospodyňce pomůže.

Mějte se pěkně a přeji Vám hodně dobrých receptů.

Anna Poledníková

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu