Reklama

Další články:

Neztratí barvu

Neztratí barvu

Brokolice vařením ztrácí svoji svěží barvu. Zešedne a na talíři pak nevypadá moc lákavě. Dá se tomu předejít. Buď k ní při vaření vložíme do hrnce krajíček chleba, nebo ji vaříme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /05.04.15
 
Škoda vyhodit

Škoda vyhodit

Skořápky roztlučeme, zalijeme vodou a necháme ve vodě vyluhovat několik dnů. Voda ze skořápek obsahuje nerostné látky a je vhodná k zalévání květin. Roztlučené skořápky...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.09.14
 
Rajčatová delikatesa

Rajčatová delikatesa

Tuto středomořskou pochoutku si připravuji v troubě. Troubu předehřeji na 60 °C a vložím vydlabané půlky nebo silné plátky rajčat na pečící papír. Nechám při pootevřených /cca na...
Irena Ďaďová
Irena Ďaďová
Libčice nad Vltavou
Rada /28.06.15
 
Citron v kuchyni

Citron v kuchyni

Citrony jsou velmi zdravé, a proto je mám vždy po ruce. Používám je do čajů i při vaření. Například pokud maso minimálně 15 minut před pečením či grilováním pokapeme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /27.08.17
 
Proti klíčení

Proti klíčení

Pokud chcete zabránit tomu, aby vaše brambory, cibule, šalotka nebo česnek příliš rychle vyklíčily, mám pro vás tři rady. Kořen cibule krátce ožehnete zápalkou. Česnek a šalotku uskladněte...
Markéta Petříková
Markéta Petříková
Soběslav
Rada /24.07.15
 
Zvadlý salát

Zvadlý salát

Salát byl příliš dlouho v chladničcea už opravdu nevypadá čerstvě? Namočte listy do teplé vody a poté je důkladně opláchněte studenou vodou. Určitě získají znovu svou křehkost a...
Markéta Petříková
Markéta Petříková
Soběslav
Rada /03.06.14
 
Aby tvaroh netekl

Aby tvaroh netekl

Když připravuji náplň do koláčů z nizkotučného tvarohu ,někdy se stane, že je příliš řídký. Řeším to tak, že do něj vmíchám kukuřičný škrob či solamyl a pak spolehlivě zhoustne. Irena...
Irena Ďaďová
Irena Ďaďová
Libčice nad Vltavou
Rada /28.05.14
 
Jak usnadnit krájení vajec  na chlebíčky

Jak usnadnit krájení vajec na chlebíčky

Kráječ na vejce lehce potřeme rostlinným olejem - žloutek se nám nerozdrobí. Ivana Bartušková, Bítovčice
Ivana Bartušková
Ivana Bartušková
Luka nad Jihlavou
Rada /29.12.15
 
Kdy je šlehačka náležitě tuhá?

Kdy je šlehačka náležitě tuhá?

Když smetanu šleháme ihned po vyndání z chladničky a také mísa i metly jsou studené. Nejlépe uděláme, když dáme mísu nejdříve na půl hodiny do chladničky. Lucie Exnerová, Jilemnice ...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /16.02.15
 
Správné pečení steaků

Správné pečení steaků

Steaky po obou stranách posolíme, posypeme čerstvým černým pepřem, v rozpáleném oleji rychle po obou stranách opečeme a dáme do trouby. Tam je podle velikosti a tloušťky dvě až tři minuty...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /20.11.14
 
pravevprodeji01_11

Strana 9 z 47

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama