Reklama

Další články:

Neztratí barvu

Neztratí barvu

Brokolice vařením ztrácí svoji svěží barvu. Zešedne a na talíři pak nevypadá moc lákavě. Dá se tomu předejít. Buď k ní při vaření vložíme do hrnce krajíček chleba, nebo ji vaříme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /05.04.15
 
Škoda vyhodit

Škoda vyhodit

Skořápky roztlučeme, zalijeme vodou a necháme ve vodě vyluhovat několik dnů. Voda ze skořápek obsahuje nerostné látky a je vhodná k zalévání květin. Roztlučené skořápky...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.09.14
 
Rajčatová delikatesa

Rajčatová delikatesa

Tuto středomořskou pochoutku si připravuji v troubě. Troubu předehřeji na 60 °C a vložím vydlabané půlky nebo silné plátky rajčat na pečící papír. Nechám při pootevřených /cca na...
Irena Ďaďová
Irena Ďaďová
Libčice nad Vltavou
Rada /28.06.15
 
Citron v kuchyni

Citron v kuchyni

Citrony jsou velmi zdravé, a proto je mám vždy po ruce. Používám je do čajů i při vaření. Například pokud maso minimálně 15 minut před pečením či grilováním pokapeme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /27.08.17
 
Proti klíčení

Proti klíčení

Pokud chcete zabránit tomu, aby vaše brambory, cibule, šalotka nebo česnek příliš rychle vyklíčily, mám pro vás tři rady. Kořen cibule krátce ožehnete zápalkou. Česnek a šalotku uskladněte...
Markéta Petříková
Markéta Petříková
Soběslav
Rada /24.07.15
 
Zvadlý salát

Zvadlý salát

Salát byl příliš dlouho v chladničcea už opravdu nevypadá čerstvě? Namočte listy do teplé vody a poté je důkladně opláchněte studenou vodou. Určitě získají znovu svou křehkost a...
Markéta Petříková
Markéta Petříková
Soběslav
Rada /03.06.14
 
Aby tvaroh netekl

Aby tvaroh netekl

Když připravuji náplň do koláčů z nizkotučného tvarohu ,někdy se stane, že je příliš řídký. Řeším to tak, že do něj vmíchám kukuřičný škrob či solamyl a pak spolehlivě zhoustne. Irena...
Irena Ďaďová
Irena Ďaďová
Libčice nad Vltavou
Rada /28.05.14
 
Jak usnadnit krájení vajec  na chlebíčky

Jak usnadnit krájení vajec na chlebíčky

Kráječ na vejce lehce potřeme rostlinným olejem - žloutek se nám nerozdrobí. Ivana Bartušková, Bítovčice
Ivana Bartušková
Ivana Bartušková
Luka nad Jihlavou
Rada /29.12.15
 
Kdy je šlehačka náležitě tuhá?

Kdy je šlehačka náležitě tuhá?

Když smetanu šleháme ihned po vyndání z chladničky a také mísa i metly jsou studené. Nejlépe uděláme, když dáme mísu nejdříve na půl hodiny do chladničky. Lucie Exnerová, Jilemnice ...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /16.02.15
 
Správné pečení steaků

Správné pečení steaků

Steaky po obou stranách posolíme, posypeme čerstvým černým pepřem, v rozpáleném oleji rychle po obou stranách opečeme a dáme do trouby. Tam je podle velikosti a tloušťky dvě až tři minuty...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /20.11.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 9 z 47

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu