Reklama

Další články:

Správné krájení bylinek

Správné krájení bylinek

Pažitku, petrželku, bazalku nebo estragon musíme krájet docela rozdílně a pečlivě. Pažitku krájíme jemně jedním směrem. Petrželku můžeme nasekat, ale rozhodně ne příliš nadrobno,...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /10.02.15
 
Vynikající snídaně

Vynikající snídaně

Míchaná vajíčka budou vláčnější a jemnější‚ když na jedno vejce přidáme 1 lžíci minerálky nebo sodovky. Příjemnou pikantní chuť získají, pokud žloutky předem rozmícháme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /30.01.14
 
Zahustit?

Zahustit?

Když dělám nějakou ovocnou náplň do listového těsta, téměř vždy je šťáva moc řídká. Stačí ale přidat trochu nastrouhaných piškotů. Chuti to neuškodí a šťáva zhoustne. Kristina...
Kristina Zejkanová
Kristina Zejkanová
Praha
Rada /04.02.15
 
Tajemství dokonalých sázených vajec

Tajemství dokonalých sázených vajec

Aby bylo sázené vejce dokonalé, rozklepneme ho do mírně rozpuštěného másla a necháme ho pomalu péct asi 4 minuty na okraji plotny. Potom ho přikryjeme pokličkou a pečeme další 2-3 minuty,...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /17.11.15
 
Pánev doporučuji

Pánev doporučuji

Víceúčelová pánev zastane v kuchyni troubu a sporák najednou. Můžeme na ní nejen smažit a dusit, ale i péct buchty a zapékat. Zpočátku jsem tomu sama nevěřila,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.09.13
 
Stačí potřít

Stačí potřít

Jestli potřebujeme, aby jídlo mělo jemnou česnekovou příchuť‚ hrnec či mísu vytřeme podélně rozkrojeným stroužkem česneku. Nebo při přípravě do pokrmu vložíme oloupaný stroužek...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /02.09.13
 
Jak na kachnu

Jak na kachnu

Kachnu vkládáme do pekáče hřbetem nahoru, v polovině pečení ji obrátíme a dopečeme. Tučná místa (na prsou a pod křídly) propichujeme vidličkou, aby sádlo vytékalo. Vypečené sádlo...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.12.13
 
Něco za něco

Něco za něco

Některé suroviny používané při pečení se dají snadno nahradit: např. místo mandlí dáme ovesné vločky – mají neutrální chuť a jsou levnější. Máslo zastoupí netučný tvaroh,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.01.15
 
Chutné noky

Chutné noky

Noky vaříme v mírně osolené a mírně vroucí vodě přesně 6 minut. Potom nádobu odstavíme, vodu zchladíme plnou naběračkou ledově studené vody, přikryjeme a necháme půl nebo tři čtvrtě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /06.03.15
 
Křupavější slanina

Křupavější slanina

Před smažením namočíme nakrájené proužky nebo kostičky slaniny do mléka a pak je lehce poprášíme hladkou moukou. Mouky však nesmí být mnoho, aby nevzniklo lepkavé těstíčko. Hotová...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.02.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 47

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama