Reklama

Další články:

Opečená slanina

Opečená slanina

Plátky anglické slaniny se při opékání nebudou tak vlnit, když je před opečením na pánvi vložíte na chvíli do mísy se studenou vodou (stačí jen pár minutek). Jana Satorová, Sobáčov ...
Jana Satorová
Jana Satorová
Sobáčov
Rada /30.07.15
 
Aby nám pečivo vydrželo dlouho křehké

Aby nám pečivo vydrželo dlouho křehké

Často doma pečeme v domácí pekárně chléb a jiné pečivo. Aby nám však vydrželo dlouho křehké a čerstvé, vkládám do chlebovky překrojené jablko. Jolana Vaňková, Měrotín
Jolana Vaňková
Jolana Vaňková
Měrotín
Rada /08.05.13
 
Křehké maso

Křehké maso

Maso na guláš bude nádherně křehké a bude mít výraznější chuť, když ho předem asi na 24 hodin naložíme do sójové omáčky. Nemáme-li čas maso naložit, stejného...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.12.14
 
Kouzlo citronu

Kouzlo citronu

Každý z nás asi ví, že po vaření, pečení či jen ohřívání v mikrovlnné troubě se po nějaké době usadí špína a mastnota, která se velmi těžko odstraňuje. Mým osvědčeným trikem...
Nela Novotná
Nela Novotná
Sviadnov
Rada /29.01.15
 
Vaření chřestu

Vaření chřestu

Chřest vaříme v dostatečně osolené‚ oslazené a citronovou šťávou okyselené vodě, kterou zjemníme lžičkou másla. Občas zkusíme‚ zda je už dost měkký. Doba vaření závisí na...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.04.14
 
Přírodní barvy

Přírodní barvy

Když se stane, že zapomeneme koupit barvy na velikonoční vejce‚ pomůžeme si přírodními prostředky, které znaly už naše prababičky. Na hnědorezavou barvu je ideální silný roztok ze...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.03.15
 
Na loupačku

Na loupačku

Uvařená vajíčka se nám budou mnohem lépe loupat‚ když je krátce namočíme do studené vody. Další možností je udělat do skořápky shora dírku a silně do ní fouknout, skořápku pak...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /30.03.15
 
Hustá a chutná

Hustá a chutná

Polévku či omáčku můžeme zahustit: a) kyselou smetanou – dobře v ní rozmícháme mouku, přidáme naběračku šťávy nebo polévky a znovu rozšleháme metlou, b) zeleninou –...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /18.12.14
 
Zkus kokos

Zkus kokos

Máte rádi ovocné moučníky? Když budeš péct bublaninu‚ vyzkoušej moji jednoduchou radu. Namísto v mouce obal ovoce ve strouhaném kokosu. Buchta tak dostane skvělou chuť a ovoce nespadne...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.07.15
 
Chladná krása

Chladná krása

Ledové kostky budou krásně čiré‚ pokud vodu před zmrazením ještě krátce převaříme. Chlazené nápoje budou vypadat extravagantně a profesionálně‚ když si uděláme ovocné nebo bylinkové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.06.15
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu