Reklama

Další články:

Opečená slanina

Opečená slanina

Plátky anglické slaniny se při opékání nebudou tak vlnit, když je před opečením na pánvi vložíte na chvíli do mísy se studenou vodou (stačí jen pár minutek). Jana Satorová, Sobáčov ...
Jana Satorová
Jana Satorová
Sobáčov
Rada /30.07.15
 
Aby nám pečivo vydrželo dlouho křehké

Aby nám pečivo vydrželo dlouho křehké

Často doma pečeme v domácí pekárně chléb a jiné pečivo. Aby nám však vydrželo dlouho křehké a čerstvé, vkládám do chlebovky překrojené jablko. Jolana Vaňková, Měrotín
Jolana Vaňková
Jolana Vaňková
Měrotín
Rada /08.05.13
 
Křehké maso

Křehké maso

Maso na guláš bude nádherně křehké a bude mít výraznější chuť, když ho předem asi na 24 hodin naložíme do sójové omáčky. Nemáme-li čas maso naložit, stejného...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.12.14
 
Kouzlo citronu

Kouzlo citronu

Každý z nás asi ví, že po vaření, pečení či jen ohřívání v mikrovlnné troubě se po nějaké době usadí špína a mastnota, která se velmi těžko odstraňuje. Mým osvědčeným trikem...
Nela Novotná
Nela Novotná
Sviadnov
Rada /29.01.15
 
Vaření chřestu

Vaření chřestu

Chřest vaříme v dostatečně osolené‚ oslazené a citronovou šťávou okyselené vodě, kterou zjemníme lžičkou másla. Občas zkusíme‚ zda je už dost měkký. Doba vaření závisí na...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.04.14
 
Přírodní barvy

Přírodní barvy

Když se stane, že zapomeneme koupit barvy na velikonoční vejce‚ pomůžeme si přírodními prostředky, které znaly už naše prababičky. Na hnědorezavou barvu je ideální silný roztok ze...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.03.15
 
Na loupačku

Na loupačku

Uvařená vajíčka se nám budou mnohem lépe loupat‚ když je krátce namočíme do studené vody. Další možností je udělat do skořápky shora dírku a silně do ní fouknout, skořápku pak...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /30.03.15
 
Hustá a chutná

Hustá a chutná

Polévku či omáčku můžeme zahustit: a) kyselou smetanou – dobře v ní rozmícháme mouku, přidáme naběračku šťávy nebo polévky a znovu rozšleháme metlou, b) zeleninou –...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /18.12.14
 
Zkus kokos

Zkus kokos

Máte rádi ovocné moučníky? Když budeš péct bublaninu‚ vyzkoušej moji jednoduchou radu. Namísto v mouce obal ovoce ve strouhaném kokosu. Buchta tak dostane skvělou chuť a ovoce nespadne...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.07.15
 
Chladná krása

Chladná krása

Ledové kostky budou krásně čiré‚ pokud vodu před zmrazením ještě krátce převaříme. Chlazené nápoje budou vypadat extravagantně a profesionálně‚ když si uděláme ovocné nebo bylinkové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.06.15
 
pravevprodeji01_11

Strana 7 z 47

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama