Reklama

Další články:

Křehké pečivo

Křehké pečivo

Často si doma pečeme v domácí pekárně vlastní chléb, housky a dalamánky. Zjistili jsme, že pokud chceme, aby nám pečivo vydrželo dlouho křehké a čerstvé, je dobré do chlebovky...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.01.16
 
Chutnější řízky

Chutnější řízky

Klasický trojobal na kuřecí nebo vepřové řízky můžeme vylepšit přidáním směsi bylinek, bazalky nebo grilovacího koření do strouhanky. Výborné je také vmíchat hrst podrcených...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.04.16
 
Vydrží déle čerstvé

Vydrží déle čerstvé

Pokud kupujeme uzeniny, měli bychom vědět, že jim neprospívá, když je uchováváme v lednici v blízkosti zeleniny, mléčných výrobků nebo ovoce. Proto je vždy skladujeme samostatně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.05.16
 
Grilovací tipy

Grilovací tipy

Drůbež a ryby grilujeme krátce, teplota uvnitř masa postačuje kolem 80 °C, kůžička kuřete by měla být lesklá a lehce křupavá. Steaky necháme po grilování pár minut odstát,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.05.16
 
Zavři víko

Zavři víko

Mnoho lidí zapomíná v průběhu grilování zavírat víko grilu. Je to však nezbytné, jinak zbytečně uniká teplo, a tím se prodlužuje doba grilování. Maso je pak vysušené a spotřeba...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /02.05.16
 
Chutný a voňavý pudink

Chutný a voňavý pudink

Smetanový pudink můžeme dochutit špetkou skořice nebo lžičkou pomerančové šťávy, vanilkovému pudinku zase dodá lepší chuť a vůni lžička rumu nebo nastrouhané pomerančové kůry....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.06.16
 
Smetanový led

Smetanový led

Pokud nám zbyde trocha smetany ke šlehání nebo na vaření, nalijeme ji do sáčku na výrobu ledových kostek a zamrazíme. Podle potřeby si pak vyndáme dvě nebo tři kostky na zjemnění omáčky...
Dagmar Kalendová
Dagmar Kalendová
Přibyslav
Rada /13.06.16
 
Pryč s hořkostí v okurkách

Pryč s hořkostí v okurkách

Někdy se nám může stát, že koupená nebo i domácí okurka je hořká. Co potom s tím? Oloupanou okurku ponoříme na několik sekund do horké vody. Voda ale nesmí vřít! Potom ihned okurku...
Miluše Škarvadová
Miluše Škarvadová
Stařeč
Rada /16.06.16
 
Na vymazání i na drobky

Na vymazání i na drobky

Při pečení cukroví nevyhazuji obaly od tuku. V růžcích papírů vždy zůstane kousek tuku, který stačí na vymazání plechu. Ani pak ještě papír nevyhazuji. Pokud se mi cukroví příliš...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.11.13
 
Jak uchovat žloutek

Jak uchovat žloutek

Neupotřebený žloutek uchováme, pokud jej vložíme do malé nádobky a opatrně zalijeme studenou vodou. Ta vytvoří ochrannou vrstvu a dáme do chladničky. Zuzana Svobodová, Vír
Zuzana Svobodová
Zuzana Svobodová
Vír
Rada /07.10.14
 
pravevprodeji01_11

Strana 5 z 47

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama