Reklama

Další články:

Skladování mouky

Skladování mouky

Nechceš-li, aby se ti do uložené mouky pustili mouční červi, vlož do každé nádoby několik stroužků česneku. Neboj se, moučníky jako topinky rozhodně ‚‚vonět‘‘ nebudou. Než...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.10.16
 
Jak na vejce

Jak na vejce

Když připravujeme chlebíčky, potřebujeme vařená vejce. Jak se správně připravují? Vejce natvrdo se vaří podle velikosti vajec 7–8 minut. Doba vaření by neměla přesáhnout 10 minut‚...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.09.16
 
Zdravější polévka

Zdravější polévka

Když se ti omrzí nudle, drobení, knedlíčky apod. a ráda vaříš zdravě, zkus do vařící polévky nalámat např. rýžové celozrnné racio chlebíčky či jiné (suché) plátky...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.09.16
 
Cukrová voda

Cukrová voda

Většina z nás používá k dochucování jídel čerstvé bylinky. Pokud je kupujeme, stává se‚ že svazek rychle zvadne. Není třeba zoufat. Stačí ponořit bylinky do cukrové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.10.16
 
Zkus lahev

Zkus lahev

Při pečení většího kuřete, kachny či krůty v celku někdy bývá problém zajistit, aby bylo maso dobře propečené. Větší drůbež upečeme rychleji‚ když do ní vložíme prázdnou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.09.16
 
Přidej brambor

Přidej brambor

Osvědčilo se mi zahušťování bramborem. Používám ho do zelí i na zahuštění šťávy z masa. Brambor nakrájený na kostky přidám hned na začátku přípravy....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.09.16
 
Proti klíčení

Proti klíčení

Déle skladovaná cibule většinou vyžene zelené klíčky, které ji znehodnotí. Aby nevyklíčila, přidávám k ní krajíček chleba. Je to sice jednoduchá rada, ale zato velice účinná, cibule...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /30.08.15
 
Pomůže citron

Pomůže citron

Šlehačku dělám tak, že ji jednu minutu šlehám na nízké obrátky, pak zvýším rychlost na nejvyšší obrátky – šlehačka tak získá větší objem. Pokud přidáme během šlehání...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.09.16
 
Šťáva jedna báseň

Šťáva jedna báseň

Šťáva z pečínky získá báječnou chuť díky jednoduchému triku: na pánvi necháme zezlátnout trochu cukru a potom ho zalijeme kapkou jablečného džusu. Dobře promícháme‚ aby se cukr...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.08.14
 
Jak na silikon

Jak na silikon

Oblíbila jsem si pečení v silikonových formách. Silikonovou dortovou formu nedávám rovnou do trouby, ale vkládám ji do nízké plechové formy na koláč. Při vyndávání...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.09.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 46 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu