Reklama

Další články:

Škoda nálevu

Škoda nálevu

Po spotřebování sterilovaných okurek‚ kapie, cibulek nebo míchané zeleniny zbývá ve sklenici lahodný nálev. Je škoda ho bez užitku vylévat. Lze jej použít k dochucení salátů ze syrové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /31.01.18
 
Pomůže olej

Pomůže olej

Když vaříme zeleninu v plastovém nádobí určeném do mikrovlnné trouby, často se stává, že po mrkvi zůstanou na bílém plastu nehezké oranžové skvrny. Není třeba zoufat a ničit nádobí...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.04.17
 
Aby se mošt nekazil

Aby se mošt nekazil

Do moštu, který stáčíme do demižonků nebo do lahví, přidáme jemně nastrouhaný křen. Dávkujeme tak, že na každý litr moštu počítáme s jednou polévkovou lžící křenu. Potom mošt...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.11.17
 
Jemná chuť másla

Jemná chuť másla

Tenhle výborný kuchařský fígl mě naučila moje maminka. Vždycky když vařím polévku s jíškou, dušenou mrkev či nějakou zahuštěnou omáčku‚ po dovaření pokrmu (když už je sporák...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.12.15
 
Aby se vápník lépe vstřebal

Aby se vápník lépe vstřebal

Oblíbený špenát obsahuje kyselinu šťavelovou‚ která váže větší část vápníku obsaženého v této zelenině. Proto vždy přidávej do špenátu trochu mléka‚ smetany či...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /02.02.17
 
Jak na kuře

Jak na kuře

Když chystáme k obědu pečené kuře, chceme mít krásnou zlatavou a křupavou kůžičku, kterou labužníci milují. Získáme ji tak‚ že kuřátko před pečením potřeme máslem...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.11.17
 
Křupavý chléb

Křupavý chléb

Děláš domácí chleba? Chceš-li mít bochník neobvyklého tvaru‚ upeč jej v novém terakotovém květináči. Terakota dodá chlebu křupavou zlatou kůrku. Květináč však nejdříve...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.02.17
 
Co se zbylými knedlíky

Co se zbylými knedlíky

Často se mi stává, že mám, jak se říká, velké oči a k obědu uvařím víc knedlíků, než strávníci zvládnou spořádat. Jenže jak je potom spotřebovat? Mám jednoduchou radu. Knedlík...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /15.11.17
 
Falešná šlehačka

Falešná šlehačka

Srazila se ti šlehačka? Použij ji do omáčky a na šlehání si připrav raději falešnou šlehačku z másla. Ve 250 ml mléka rozpusť 250 g másla. Směs nalij do mixéru...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.01.17
 
Jednoduché obalování

Jednoduché obalování

Vždy byl problém najít doma někoho, kdo se ujme obalování květáku. Máme všichni nejraději ty malinké růžičky, a tato nepříjemná práce trvala nekonečně dlouho. Jednou jsem dostal...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.06.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 44 z 47

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu