Reklama

Další články:

Škoda nálevu

Škoda nálevu

Po spotřebování sterilovaných okurek‚ kapie, cibulek nebo míchané zeleniny zbývá ve sklenici lahodný nálev. Je škoda ho bez užitku vylévat. Lze jej použít k dochucení salátů ze syrové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /31.01.18
 
Pomůže olej

Pomůže olej

Když vaříme zeleninu v plastovém nádobí určeném do mikrovlnné trouby, často se stává, že po mrkvi zůstanou na bílém plastu nehezké oranžové skvrny. Není třeba zoufat a ničit nádobí...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.04.17
 
Aby se mošt nekazil

Aby se mošt nekazil

Do moštu, který stáčíme do demižonků nebo do lahví, přidáme jemně nastrouhaný křen. Dávkujeme tak, že na každý litr moštu počítáme s jednou polévkovou lžící křenu. Potom mošt...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.11.17
 
Jemná chuť másla

Jemná chuť másla

Tenhle výborný kuchařský fígl mě naučila moje maminka. Vždycky když vařím polévku s jíškou, dušenou mrkev či nějakou zahuštěnou omáčku‚ po dovaření pokrmu (když už je sporák...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.12.15
 
Aby se vápník lépe vstřebal

Aby se vápník lépe vstřebal

Oblíbený špenát obsahuje kyselinu šťavelovou‚ která váže větší část vápníku obsaženého v této zelenině. Proto vždy přidávej do špenátu trochu mléka‚ smetany či...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /02.02.17
 
Jak na kuře

Jak na kuře

Když chystáme k obědu pečené kuře, chceme mít krásnou zlatavou a křupavou kůžičku, kterou labužníci milují. Získáme ji tak‚ že kuřátko před pečením potřeme máslem...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.11.17
 
Křupavý chléb

Křupavý chléb

Děláš domácí chleba? Chceš-li mít bochník neobvyklého tvaru‚ upeč jej v novém terakotovém květináči. Terakota dodá chlebu křupavou zlatou kůrku. Květináč však nejdříve...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.02.17
 
Co se zbylými knedlíky

Co se zbylými knedlíky

Často se mi stává, že mám, jak se říká, velké oči a k obědu uvařím víc knedlíků, než strávníci zvládnou spořádat. Jenže jak je potom spotřebovat? Mám jednoduchou radu. Knedlík...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /15.11.17
 
Falešná šlehačka

Falešná šlehačka

Srazila se ti šlehačka? Použij ji do omáčky a na šlehání si připrav raději falešnou šlehačku z másla. Ve 250 ml mléka rozpusť 250 g másla. Směs nalij do mixéru...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.01.17
 
Jednoduché obalování

Jednoduché obalování

Vždy byl problém najít doma někoho, kdo se ujme obalování květáku. Máme všichni nejraději ty malinké růžičky, a tato nepříjemná práce trvala nekonečně dlouho. Jednou jsem dostal...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.06.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 44 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu