Reklama

Další články:

Pro lepší chuť

Pro lepší chuť

Jestliže tvoje rodina ráda tráví teplé letní večery grilováním, mám pro tebe užitečný tip. Zkus na doutnající dřevěné uhlí nasypat hrst sušené natě tymiánu nebo rozmarýnu....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.05.18
 
Křehoučké masíčko

Křehoučké masíčko

Chystáš se vařit rodince k obědu hovězí guláš? Vyzkoušej můj osvědčený tip. Maso bude příjemně křehké a bude mít mnohem výraznější chuť‚ když ho předem – asi na 24 hodin...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.02.17
 
Zlaté a nadýchané

Zlaté a nadýchané

Mrkev a cibule se usmaží pěkně dozlatova, pokud přidáme do rozehřátého oleje špetku krystalového cukru. Cibuli můžeme před smažením také poprášit trochou hladké mouky, i tak...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.05.18
 
V soli déle vydrží

V soli déle vydrží

Pokud potřebujeme zpracovat bohatou úrodu česneku, je nejlepší ho zakonzervovat pomocí soli. Dělám to tak, že ho v mlýnku na maso rozemelu se stejným množstvím soli. V uzavřené sklenici...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.02.17
 
Jak zachránit krém

Jak zachránit krém

Někdy se může stát, že se máslový krém během přípravy srazí. Není třeba zoufat. Vše se dá jednoduše napravit‚ stačí trocha ztuženého tuku. Tuk rozpustíme a za stálého...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.04.18
 
Papír pomůže

Papír pomůže

Pokud nechceme dortovou formu příliš vymazávat‚ vložíme na dno pečicí papír‚ připneme bok formy a přebývající část papíru z velké části odstřihneme. Dort se tak...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.04.18
 
Jednoduchý piškot

Jednoduchý piškot

Už léta dělám piškotové těsto‚ které se vždy podaří. Množství surovin se dá lehce násobit podle potřeby: na 1 vejce dávám 1 lžíci cukru krupice a 1 lžíci polohrubé...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.03.18
 
Proti spálení

Proti spálení

Moje elektrická trouba bohužel peče nestejnoměrně, a tak se mi často stává, že moučník je nahoře už zlatavý, či dokonce hnědý, ale zkouška špejlí ukáže, že ještě není dostatečně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.02.17
 
Exkluzivní osvěžení

Exkluzivní osvěžení

Ledové kostky, které používáme v létě na přípravu koktejlů a míchaných nápojů, budou krásně čiré‚ pokud vodu před zmrazením převaříme. Chlazené nápoje budou vypadat extravagantně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.05.12
 
Zelenina neztratí barvu

Zelenina neztratí barvu

Chceš, aby vařená zelenina na talíři vypadala lákavě? Mám pro tebe dva tipy. Brokolice si udrží krásnou zelenou barvu‚ pokud ji před přípravou v páře nejdříve zlehka osmažíš...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.03.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 42 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu