Reklama

Další články:

Pro lepší chuť

Pro lepší chuť

Jestliže tvoje rodina ráda tráví teplé letní večery grilováním, mám pro tebe užitečný tip. Zkus na doutnající dřevěné uhlí nasypat hrst sušené natě tymiánu nebo rozmarýnu....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.05.18
 
Křehoučké masíčko

Křehoučké masíčko

Chystáš se vařit rodince k obědu hovězí guláš? Vyzkoušej můj osvědčený tip. Maso bude příjemně křehké a bude mít mnohem výraznější chuť‚ když ho předem – asi na 24 hodin...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.02.17
 
Zlaté a nadýchané

Zlaté a nadýchané

Mrkev a cibule se usmaží pěkně dozlatova, pokud přidáme do rozehřátého oleje špetku krystalového cukru. Cibuli můžeme před smažením také poprášit trochou hladké mouky, i tak...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.05.18
 
V soli déle vydrží

V soli déle vydrží

Pokud potřebujeme zpracovat bohatou úrodu česneku, je nejlepší ho zakonzervovat pomocí soli. Dělám to tak, že ho v mlýnku na maso rozemelu se stejným množstvím soli. V uzavřené sklenici...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.02.17
 
Jak zachránit krém

Jak zachránit krém

Někdy se může stát, že se máslový krém během přípravy srazí. Není třeba zoufat. Vše se dá jednoduše napravit‚ stačí trocha ztuženého tuku. Tuk rozpustíme a za stálého...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.04.18
 
Papír pomůže

Papír pomůže

Pokud nechceme dortovou formu příliš vymazávat‚ vložíme na dno pečicí papír‚ připneme bok formy a přebývající část papíru z velké části odstřihneme. Dort se tak...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.04.18
 
Jednoduchý piškot

Jednoduchý piškot

Už léta dělám piškotové těsto‚ které se vždy podaří. Množství surovin se dá lehce násobit podle potřeby: na 1 vejce dávám 1 lžíci cukru krupice a 1 lžíci polohrubé...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.03.18
 
Proti spálení

Proti spálení

Moje elektrická trouba bohužel peče nestejnoměrně, a tak se mi často stává, že moučník je nahoře už zlatavý, či dokonce hnědý, ale zkouška špejlí ukáže, že ještě není dostatečně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.02.17
 
Exkluzivní osvěžení

Exkluzivní osvěžení

Ledové kostky, které používáme v létě na přípravu koktejlů a míchaných nápojů, budou krásně čiré‚ pokud vodu před zmrazením převaříme. Chlazené nápoje budou vypadat extravagantně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.05.12
 
Zelenina neztratí barvu

Zelenina neztratí barvu

Chceš, aby vařená zelenina na talíři vypadala lákavě? Mám pro tebe dva tipy. Brokolice si udrží krásnou zelenou barvu‚ pokud ji před přípravou v páře nejdříve zlehka osmažíš...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.03.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 42 z 47

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu