Reklama

Další články:

Studená voda

Studená voda

Když vařím brambory ve slupce a potřebuji je mít brzy oloupané, používám jednu vychytávku – hned po uvaření proliju brambory studenou vodou. Slupka pak jde mnohem snadněji oddělit. Eva...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.03.19
 
Sůl a zase sůl

Sůl a zase sůl

Co umí? S citronem odstraní skvrny z nerezu, vyčistí zašlé nádobí, pár zrnek soli ve vroucí vodě zvýrazní chuť a vůni kávy, šlehačka a sníh se se špetkou soli ušlehají dřív. Dagmar...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.08.18
 
Zbytky masa

Zbytky masa

Zbylo vám pečené nebo dušené maso? Připravte chutnou polévku. Rozmixujte je, smíchejte s vývarem z bujonu a podle chuti okořeňte. Můžete přidat čerstvou nakrájenou zeleninu a libeček. Dana...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.08.18
 
Výživa rostlin

Výživa rostlin

Vaječné skořápky roztlučeme‚ zalijeme vodou a necháme vyluhovat několik dnů. Získaný výluh obsahuje nerostné látky, a je proto velmi vhodný k zalévání květin. Lada Boháčová,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.01.18
 
Květák do zásoby

Květák do zásoby

Nemáš čas zpracovat květák? Odstraň nepotřebné části a celý jej omyj. Do hrnce nalij trochu vody a přidej lžičku soli. Vlož pařák na knedlíky a na něj omytý květák. Vař ve slané...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /02.03.18
 
Česnek pomůže

Česnek pomůže

Nechceš-li, aby se do uložené mouky pustili mouční červi, vlož do nádoby několik stroužků česneku. Před použitím stačí česnek vyjmout a nahradit ho sušenými plátky pomerančové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.10.18
 
Perfektní snídaně

Perfektní snídaně

Také neznáš lahodnější snídani, než jsou klasická míchaná vejce? Mám pro tebe několik dobrých tipů. Míchaná vajíčka budou mnohem vláčnější a jemnější‚ když na jedno vejce...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /15.06.14
 
Zeleninu nevyhazuj

Zeleninu nevyhazuj

Pokud tvoje rodina nemá ráda uvařenou zeleninu a z polévky ji vyndáváš‚ určitě ji nevyhazuj! Nech mrkev‚ celer a petržel dobře vychladit‚ pak je důkladně rozmačkej vidličkou‚ přidej...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.06.18
 
Přebytky zmrazíme

Přebytky zmrazíme

Když zbude polévka, o kterou už nikdo nestojí, můžeme ji zamrazit. Rozdělíme ji na malé porce a nalijeme například do mističek od margarínu. Masový vývar můžeme mrazit po kostkách a...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.06.18
 
Pomůže citron

Pomůže citron

Když se v sezoně milovníci houbaření denně vracejí z lesa s plnými košíky, je o jídlo postaráno. Houby jsou však těžce stravitelné. Proto je před tepelnou úpravou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.06.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 41 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu