Reklama
Reklama

Další články:

Vydařená pečínka

Vydařená pečínka

Aby upečená drůbež skvěle chutnala a dobře vypadala, potřeme ji před vložením do trouby sladkou smetanou   ke šlehání a necháme ji několik minut vstřebat. Podobného účinku, ale...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.04.16
 
Bramborové tipy

Bramborové tipy

Když mají nové brambory zaschlou slupku, namočím je na chvíli do vody a přidám k nim hrst soli. Brambory se potom dají lépe oškrabat. Oloupané brambory, které nebudu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.10.16
 
Dietní řízek

Dietní řízek

Máte problémy se zažíváním a máte chuť na řízek? Usmažte ho na pánvi a po dosmažení na vteřinku ponořte do vroucí vody. Řízek přestává být pro vás nebezpečný a na chuti tím...
Martina Marelová
Martina Marelová
Frýdlant n.O.
Rada /09.06.16
 
Už žádné slzy

Už žádné slzy

Abychom při krájení cibule zamezili slzám, navrhuji toto vyzkoušené řešení: Použijeme velký mikrotenový sáček, kterému ustřihneme dno tak, aby vznikla roura. Do ní si dáme prkénko...
Jana Dostálová
Jana Dostálová
Děčín 2
Rada /04.06.16
 
Domácí čokoládové hoblinnky

Domácí čokoládové hoblinnky

Potřebné množství čokolády z tabulky odlomíme po řadách, dál nerozlamujeme. Čokoládu krátce nahřejeme v mikrovlnné troubě, aby trochu změkla. Vezmeme škrabku na zeleninu a začneme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.02.16
 
Jak na piškotové těsto

Jak na piškotové těsto

Piškotové těsto dělám tak, že každý žloutek zatřu zvlášť společně se lžící teplé vody. Těsto je lehčí a nabude na objemu. Pokud dělám roládu, nahradím půlku mouky solamylem,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.07.16
 
Medové tipy

Medové tipy

Kynuté těsto, do kterého jsme přidali med, je sice hutné a hůř se zpracovává, ale chutná přímo báječně! Zkrystalizovaný med stačí zahřát ve vodní lázni. Pozor na velmi...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.02.16
 
Čistý vývar

Čistý vývar

Aby se vývar nezakalil, je třeba maso nebo kosti důkladně omýt pod studenou vodou. Také do hrnce zásadně napouštěj studenou vodu. Vař na mírném ohni s mírně odklopenou pokličkou....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.01.16
 
Bramborové triky

Bramborové triky

Uvařené brambory se většinou velice špatně zbavují slupky. Existuje jednoduchá rada – po uvaření je přelij studenou vodou, loupání bude mnohem snazší. Pokud je bramborová slupka příliš...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.01.16
 
Jak na ovocné koláče

Jak na ovocné koláče

Ovocné koláče, zvláště ty se švestkami nebo meruňkami, mohou být rozměklé a vlhké. Můžeme tomu předejít tak, že těsto nejprve několik minut v troubě předpečeme, pak povrch...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.03.17
 
pravevprodeji03_19

Strana 4 z 47

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama