Reklama

Další články:

Oslaď si život trochu jinak!

Oslaď si život trochu jinak!

Jestli máš v rodině nebo mezi známými včelaře, zkus jako já sladit veškeré pečené moučníky namísto klasickým cukrem raději medem. Taková bábovka oslazená medem je veliká dobrota!...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.02.15
 
Několik rad pro dobré pečení

Několik rad pro dobré pečení

Kynuté buchty budou vláčnější‚ přidáš–li do těsta jeden vařený brambor. Aby byly křehké‚ potři je hned po vytažení z trouby máslem. Formu na čokoládové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.06.16
 
Med se skořicí

Med se skořicí

Med smícháme s mletou skořicí a mažeme na chleba místo džemu a marmelády. Med se skořicí pomáhá roztahovat cévy a snižuje cholesterol v krvi. Věra Varcholová, Jesenice
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /30.10.15
 
Olej se nepřipálí, maso se nepřipeče

Olej se nepřipálí, maso se nepřipeče

Ať už smažíte řízky nebo něco jiného, díky bramborám plným škrobu se Vám maso nikdy nepřipálí. Nakrájejte pár brambor na menší kousky a přidejte na pánev k masu. Olej se nepřepálí...
Drahomíra Faiglová
Drahomíra Faiglová
Olomouc
Rada /28.06.13
 
Správný sníh

Správný sníh

Opravdu dobrý sníh ušleháš‚ když do bílku přidáš několik zrnek soli a lžičku vody. Změnu poznáš okamžitě. Eva Szwedová, Kravaře
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /10.01.16
 
Ochucený olej

Ochucený olej

Nekupuj drahé ochucené olivové oleje. Udělej si je sama doma! Je to snadné a při vaření to pokrm úžasně ochutí. Hana Jankovská, Neveklov
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.07.14
 
Čarovná voda

Čarovná voda

Nechceme-li‚ aby se nám při ohřívání v mikrovlnce jídlo zbytečně vysušilo‚ stačí dát vedle ohřívaného talíře skleničku vody. Můžeme také pokrm před ohříváním mírně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.07.16
 
Barevné těstoviny

Barevné těstoviny

Věděli jste, že si můžete barevné těstoviny snadno připravit sami doma? Přidáním různých ingrediencí do nudlového těsta získáte nové chutě a barvy. Například červené těstoviny...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.01.14
 
Hořká cibule

Hořká cibule

Cibuli do pokrmů krájíme až úplně na poslední chvíli‚ protože kdybychom ji nechali dlouho na vzduchu, cibule by nám zhořkla. Aneta Damborská, Havířov
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.02.15
 
Domácí rybí prsty

Domácí rybí prsty

Velmi dobrý způsob vykosťování ryb mě naučil dědeček. Stačí mít ostrý filetovací nůž. Z boku ryby vytáhneme velké kosti. Pak pomocí filetovacího nože krájíme rybu na pásky asi...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.10.15
 
pravevprodeji04_19

Strana 39 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu