Reklama

Další články:

S alobalem se nepřipálí

S alobalem se nepřipálí

Při pečení velikonočních beránků a zajíců obaluji ty části formy, kde jsou uši a čumáček, z vnější strany dvěma vrstvami alobalu. V těchto částech formy je totiž méně těsta,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.04.17
 
Lepší oříšky

Lepší oříšky

Jádra vlašských ořechů, která přidávám do dortů a cukroví, předem lehce nahřeji v troubě. Mají pak výraznější chuť. Maria Horáčková, Zdice
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.11.16
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /18.11.16
 
Jak na polevu

Jak na polevu

Dorty nebo buchty s čokoládovou polevou bývají skvělé, ale poleva se při krájení většinou láme. Jak tomu předejít? Krátce před ztuhnutím polevy do ní ostrým nožem a plytkými...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.01.17
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.10.16
 
Domácí džem

Domácí džem

Džemy doma připravené zaliji trochou rumu. Nejen, že tím získá výraznější a lahodnější chuť, také díky alkoholu vydrží déle. Poté stačí převázat celofánem a uložit na...
Lenka Hlavsová
Lenka Hlavsová
Praha 10
Rada /15.08.16
 
Aby se vánoční cukroví podařilo

Aby se vánoční cukroví podařilo

Chtěla bych se s vámi podělit o několik osvědčených tipů: 1. Aby byla vánočka lesklá, přidej do vejce na potírání trochu mléka. 2. Pokud nemáš dost droždí, prosej do mouky trochu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.11.16
 
Rychle dozrají

Rychle dozrají

Také se vám už stalo, že jste koupili nedozrálé a tvrdé broskve? Stačí dát je do krabice nebo do bedničky, přikrýt novinovým papírem a postavit na tmavé místo....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.10.16
 
Krupavější pečivo

Krupavější pečivo

Ráda si peču vlastní pečivo a ještě radši jsem, když je pěkně křupavé. Proto 1/4 klasické mouky, která je v receptu, nahradím moukou rýžovou - ideálně rýžovou krupičkou. Hana...
Hana Kortusová
Hana Kortusová
Příbram
Rada /31.07.16
 
Křupavé okurky

Křupavé okurky

Při nakládání okurek a jiné zeleniny přidávám oloupaný křen – tak po 2 kolečkách na sklenici. Zelenina i okurky budou mít nejen lepší chuť, ale budou křupavější....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 47

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama