Reklama

Další články:

S alobalem se nepřipálí

S alobalem se nepřipálí

Při pečení velikonočních beránků a zajíců obaluji ty části formy, kde jsou uši a čumáček, z vnější strany dvěma vrstvami alobalu. V těchto částech formy je totiž méně těsta,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.04.17
 
Lepší oříšky

Lepší oříšky

Jádra vlašských ořechů, která přidávám do dortů a cukroví, předem lehce nahřeji v troubě. Mají pak výraznější chuť. Maria Horáčková, Zdice
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.11.16
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /18.11.16
 
Jak na polevu

Jak na polevu

Dorty nebo buchty s čokoládovou polevou bývají skvělé, ale poleva se při krájení většinou láme. Jak tomu předejít? Krátce před ztuhnutím polevy do ní ostrým nožem a plytkými...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.01.17
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.10.16
 
Domácí džem

Domácí džem

Džemy doma připravené zaliji trochou rumu. Nejen, že tím získá výraznější a lahodnější chuť, také díky alkoholu vydrží déle. Poté stačí převázat celofánem a uložit na...
Lenka Hlavsová
Lenka Hlavsová
Praha 10
Rada /15.08.16
 
Aby se vánoční cukroví podařilo

Aby se vánoční cukroví podařilo

Chtěla bych se s vámi podělit o několik osvědčených tipů: 1. Aby byla vánočka lesklá, přidej do vejce na potírání trochu mléka. 2. Pokud nemáš dost droždí, prosej do mouky trochu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.11.16
 
Rychle dozrají

Rychle dozrají

Také se vám už stalo, že jste koupili nedozrálé a tvrdé broskve? Stačí dát je do krabice nebo do bedničky, přikrýt novinovým papírem a postavit na tmavé místo....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.10.16
 
Krupavější pečivo

Krupavější pečivo

Ráda si peču vlastní pečivo a ještě radši jsem, když je pěkně křupavé. Proto 1/4 klasické mouky, která je v receptu, nahradím moukou rýžovou - ideálně rýžovou krupičkou. Hana...
Hana Kortusová
Hana Kortusová
Příbram
Rada /31.07.16
 
Křupavé okurky

Křupavé okurky

Při nakládání okurek a jiné zeleniny přidávám oloupaný křen – tak po 2 kolečkách na sklenici. Zelenina i okurky budou mít nejen lepší chuť, ale budou křupavější....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu