Reklama

Další články:

Koření do polévky

Koření do polévky

Nosíš každý den z lesa spoustu hub, a už nevíš, co s nimi? Připrav si výbornou domácí houbovou kořenicí směs. Je to velmi jednoduché. Stačí vzít hrst usušených hub a nasypat je do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.06.12
 
Bude křupavý

Bude křupavý

Pokud máš ráda bramboráky pěkně vypečené a křupavé, vyzkoušej moji radu. Nádherně křupavé bramboráky připravíš tak‚ že do těsta přidáš netučný tvaroh. Na kilo...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.11.14
 
Drožďové knedlíčky

Drožďové knedlíčky

Do polévky nikdy nepoužívám masox ani vegetu‚ a přesto polévka není slabá. Místo toho dávám čerstvý vývar z domácích brambor nebo do ní udělám drožďové nočky....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.03.18
 
Citron pomůže

Citron pomůže

Jestli chceš mít kuchyňskou linku zase jako novou‚ nekupuj drahé čisticí prostředky, pomůže ti obyčejný citron. Stačí skvrny na povrchu pokapat citronovou šťávou‚ nechat minimálně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /13.03.18
 
Lahodné zelí

Lahodné zelí

Uvařené zelí – ať už hlávkové‚ kysané‚ kedlubnové či cuketové – zahusti solamylem (bramborovým škrobem) rozmíchaným v trošce vody. Budeš mile překvapena jeho lehkou‚...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.11.13
 
Nablýskaný sporák

Nablýskaný sporák

Potřebuješ vyčistit sporák? Do misky s trochou vody nasyp prášek do myčky a umíchej kaši, kterou potom nanes na sporák. Je potřeba nechat ji působit 10–15 minut. Uvidíš, že půjde snadno...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.02.18
 
Cola pomůže

Cola pomůže

Každému z nás se někdy něco připálí. Na hodně připálený hrnec platí jen dvě věci. Buď ho vyhodíme, nebo do něj nalijeme coca-colu (nemusí jí být moc, jen po okraj spáleného místa)...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /18.02.18
 
Na dřevo olej

Na dřevo olej

Dřevěné prkénko, které běžně používáme v kuchyni, potřebuje také „údržbu“, proto je vždy po několika týdnech, po důkladném umytí a osušení, přetřeme olivovým olejem. Dřevo...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /13.02.18
 
Jak strouhat starší jablka

Jak strouhat starší jablka

Pokud chceš připravit koláč či závin z jablek‚ která už začínají sesychat, ušetříš si práci s jejich loupáním následovně: omytá jablka překroj na poloviny‚ odstraň jádřinec...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /06.02.18
 
Přidej mléko

Přidej mléko

Míchaná vajíčka získají jemnější chuť, pokud je rozmícháme s trochou mléka nebo vody. Budou také kypřejší a stravitelnější, přidáme-li na každé vajíčko 1 lžičku sladké smetany...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.03.17
 
Škoda nálevu

Škoda nálevu

Po spotřebování sterilovaných okurek‚ kapie, cibulek nebo míchané zeleniny zbývá ve sklenici lahodný nálev. Je škoda ho bez užitku vylévat. Lze jej použít k dochucení salátů ze syrové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /31.01.18
 
Pomůže olej

Pomůže olej

Když vaříme zeleninu v plastovém nádobí určeném do mikrovlnné trouby, často se stává, že po mrkvi zůstanou na bílém plastu nehezké oranžové skvrny. Není třeba zoufat a ničit nádobí...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.04.17
 
Aby se mošt nekazil

Aby se mošt nekazil

Do moštu, který stáčíme do demižonků nebo do lahví, přidáme jemně nastrouhaný křen. Dávkujeme tak, že na každý litr moštu počítáme s jednou polévkovou lžící křenu. Potom mošt...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.11.17
 
Jemná chuť másla

Jemná chuť másla

Tenhle výborný kuchařský fígl mě naučila moje maminka. Vždycky když vařím polévku s jíškou, dušenou mrkev či nějakou zahuštěnou omáčku‚ po dovaření pokrmu (když už je sporák...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.12.15
 
Aby se vápník lépe vstřebal

Aby se vápník lépe vstřebal

Oblíbený špenát obsahuje kyselinu šťavelovou‚ která váže větší část vápníku obsaženého v této zelenině. Proto vždy přidávej do špenátu trochu mléka‚ smetany či...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /02.02.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 29 z 31

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu