Reklama

Další články:

Zdravá jablka

Zdravá jablka

Pod slupkou červeného jablka se nachází asi 5x více vitaminu C než pod slupkou zeleného. Měli bychom proto červené odrůdy jíst častěji neloupané. Tereza Hanušová, Častrov
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.05.14
 
Sladké sny

Sladké sny

Pokud se ti špatně usíná, zkus si před spaním ohřát hrnek mléka dát do něj lžičku medu a lžičku vanilkového cukru nebo kapku vanilkového aroma a uvidíš jak se ti bude krásně spát...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.09.17
 
Čaj pro chvíle pohody

Čaj pro chvíle pohody

Udělej si dobrý čaj podle mého receptu. Do dobře uzavíratelné tmavé nádoby nasypej černý čaj‚ přidej k němu vanilkový lusk‚ kousek skořice‚ hvězdičku badyánu a pár zrnek černého...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /30.06.18
 
Výborné nočky

Výborné nočky

Na dochucení polévky nikdy nepoužívám masox ani vegetu. Raději do ní přiliju čerstvý vývar z domácích brambor nebo udělám drožďové nočky. Na oleji nebo sádle osmažím...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.03.17
 
Na palačinky

Na palačinky

Smažíme-li palačinky‚ pánev nejdříve potřeme syrovým bramborem. Palačinky se pak nebudou lepit a zůstanou celé. Květa Mudrová, Rokycany
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /27.02.17
 
Tuhé maso

Tuhé maso

Pokud při vaření zjistíme, že je maso stále tvrdé, nemusíme zoufat. Přidáme do omáčky 1–2 lžičky medu, a maso během chvíle změkne. Stáňa Váníčková, Litoměřice
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.02.14
 
Dobré rady na rolády

Dobré rady na rolády

Piškot, který upečeme na roládu, položíme na vlhkou utěrku a i s ní roládu srolujeme, zatím bez náplně. Vlhká utěrka předá těstu trochu tekutiny, a to se potom neláme....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.03.17
 
Nelepí se

Nelepí se

Poradím ti, jak se dají snadno krájet knedlíky. Uvařené a ještě teplé knedlíky potřeme olejem a až potom je rovnáme do mísy. Neslepí se k sobě, budou hladké, a proto...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.03.17
 
Dej preclíky

Dej preclíky

Nádivka do telecího hrudí bude mít skvělou kořeněnou chuť‚ pokud do ní použiješ místo bílé veky preclíky, které namočíš stejným způsobem. Tereza Mrowiecová, Karviná ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.03.17
 
Česnek

Česnek

Stále čerstvý česnek v zásobě? Stačí, když česnek oloupeš, rozdělíš na jednotlivé stroužky, osušíš a vložíš do skleniček od dětských přesnídávek. Ty ulož do mrazáku. Ivana...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.15
 
Studená voda

Studená voda

Když vařím brambory ve slupce a potřebuji je mít brzy oloupané, používám jednu vychytávku – hned po uvaření proliju brambory studenou vodou. Slupka pak jde mnohem snadněji oddělit. Eva...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.03.19
 
Sůl a zase sůl

Sůl a zase sůl

Co umí? S citronem odstraní skvrny z nerezu, vyčistí zašlé nádobí, pár zrnek soli ve vroucí vodě zvýrazní chuť a vůni kávy, šlehačka a sníh se se špetkou soli ušlehají dřív. Dagmar...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.08.18
 
Zbytky masa

Zbytky masa

Zbylo vám pečené nebo dušené maso? Připravte chutnou polévku. Rozmixujte je, smíchejte s vývarem z bujonu a podle chuti okořeňte. Můžete přidat čerstvou nakrájenou zeleninu a libeček. Dana...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.08.18
 
Výživa rostlin

Výživa rostlin

Vaječné skořápky roztlučeme‚ zalijeme vodou a necháme vyluhovat několik dnů. Získaný výluh obsahuje nerostné látky, a je proto velmi vhodný k zalévání květin. Lada Boháčová,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.01.18
 
Květák do zásoby

Květák do zásoby

Nemáš čas zpracovat květák? Odstraň nepotřebné části a celý jej omyj. Do hrnce nalij trochu vody a přidej lžičku soli. Vlož pařák na knedlíky a na něj omytý květák. Vař ve slané...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /02.03.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 27 z 31

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu