Reklama
Reklama

Další články:

Jak na tvaroh

Jak na tvaroh

Lisovaný tvaroh se nesnadno zpracovává a nehodí se na jemné cukroví. Většinou ho musíme pasírovat cedníkem, což se dělá velmi těžko. Nemáme-li speciální kuchyňskou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.05.17
 
Oslaďte si život bez cukru

Oslaďte si život bez cukru

Pro lidi, kteří nemohou nebo nechtějí používat cukr, je skvělá pomoc rostlina stevie sladká (Stevia rebaudiana). Stačí ji mít v malém květináči na okně, občas zalít a sem...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.06.17
 
Oddělení sklenic

Oddělení sklenic

Někdy se stane, že vložíme dvě sklenice do sebe a pak je nelze oddělit. Pomůže, když spodní sklenici postavíme do teplé vody a vrchní naplníme studenou vodou. Po...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.05.17
 
Pomůže zelenina

Pomůže zelenina

Máš ještě ve sklepě staré brambory? Pochutnáš si na nich, když k nim při vaření přidáš celerovou nebo petrželovou nať, svazek pažitky, kousek cibule, stroužek česneku...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.05.17
 
Ohřívání uzenin

Ohřívání uzenin

Párky nebudou praskat, pokud je předtím, než je dáme vařit, přelijeme mlékem nebo horkou vodou, případně je ponoříme do vlažné vody a pozvolna přivedeme až k bodu varu. Dále...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.05.17
 
Vychytávka pro vaření brambor

Vychytávka pro vaření brambor

Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do zavařovací sklenice o objemu 0,7 l. Zalijeme 1 lžící vody, přidáme sůl a kmín. Zašroubujeme víčko, sklenici protřepeme a dáme na 8 minut...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.17
 
Dietní řízky

Dietní řízky

Zlobí tě zažívání a máš chuť na řízek? Usmaž řízek na pánvi a po dosmažení ho na vteřinku ponoř do vroucí vody. Mastnosta se spláchne a řízek na chuti nic...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.04.17
 
Zlepšovák na strouhání

Zlepšovák na strouhání

Při strouhání rohlíků (mletí oříšků, ořechů, máku) používám mikrotenový sáček. Jednoduše jej přiváži na zadní stranu mlýnku a strouhanka padá přímo do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.05.17
 
Snadné loupání

Snadné loupání

Stroužky česneku rychle zbavíme tenké slupky, když je rozmáčkneme plochou stranou nože. Tlakem se oddělí vnitřek od slupky, zároveň si tak usnadníme další zpracování česneku....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.04.17
 
Nadýchaná bublanina

Nadýchaná bublanina

Chceš-li‚ aby třešně v bublanině nepropadly až na dno plechu‚ obal je rozpůlené v mouce nebo nalitou neupečenou bublaninu popraš moukou a poklaď celými třešněmi. Třešně zůstanou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.04.17
 
pravevprodeji03_19

Strana 2 z 47

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama