Reklama

Další články:

Jak na tvaroh

Jak na tvaroh

Lisovaný tvaroh se nesnadno zpracovává a nehodí se na jemné cukroví. Většinou ho musíme pasírovat cedníkem, což se dělá velmi těžko. Nemáme-li speciální kuchyňskou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.05.17
 
Oslaďte si život bez cukru

Oslaďte si život bez cukru

Pro lidi, kteří nemohou nebo nechtějí používat cukr, je skvělá pomoc rostlina stevie sladká (Stevia rebaudiana). Stačí ji mít v malém květináči na okně, občas zalít a sem...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.06.17
 
Oddělení sklenic

Oddělení sklenic

Někdy se stane, že vložíme dvě sklenice do sebe a pak je nelze oddělit. Pomůže, když spodní sklenici postavíme do teplé vody a vrchní naplníme studenou vodou. Po...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.05.17
 
Pomůže zelenina

Pomůže zelenina

Máš ještě ve sklepě staré brambory? Pochutnáš si na nich, když k nim při vaření přidáš celerovou nebo petrželovou nať, svazek pažitky, kousek cibule, stroužek česneku...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.05.17
 
Ohřívání uzenin

Ohřívání uzenin

Párky nebudou praskat, pokud je předtím, než je dáme vařit, přelijeme mlékem nebo horkou vodou, případně je ponoříme do vlažné vody a pozvolna přivedeme až k bodu varu. Dále...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.05.17
 
Vychytávka pro vaření brambor

Vychytávka pro vaření brambor

Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do zavařovací sklenice o objemu 0,7 l. Zalijeme 1 lžící vody, přidáme sůl a kmín. Zašroubujeme víčko, sklenici protřepeme a dáme na 8 minut...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.17
 
Dietní řízky

Dietní řízky

Zlobí tě zažívání a máš chuť na řízek? Usmaž řízek na pánvi a po dosmažení ho na vteřinku ponoř do vroucí vody. Mastnosta se spláchne a řízek na chuti nic...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.04.17
 
Zlepšovák na strouhání

Zlepšovák na strouhání

Při strouhání rohlíků (mletí oříšků, ořechů, máku) používám mikrotenový sáček. Jednoduše jej přiváži na zadní stranu mlýnku a strouhanka padá přímo do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.05.17
 
Snadné loupání

Snadné loupání

Stroužky česneku rychle zbavíme tenké slupky, když je rozmáčkneme plochou stranou nože. Tlakem se oddělí vnitřek od slupky, zároveň si tak usnadníme další zpracování česneku....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.04.17
 
Nadýchaná bublanina

Nadýchaná bublanina

Chceš-li‚ aby třešně v bublanině nepropadly až na dno plechu‚ obal je rozpůlené v mouce nebo nalitou neupečenou bublaninu popraš moukou a poklaď celými třešněmi. Třešně zůstanou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.04.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu