Reklama

Další články:

Víc zavoní

Víc zavoní

  Maminka mě naučila, jak uvařit chutnější, aromatičtější a hodnotnější zeleninovou polévku. Nejprve zeleninu osmažím, teprve pak ji zaliji vodou a dám vařit. Marie Nová,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Zahušťování

Zahušťování

  Syrová cibule, kterou dáme do salátu, nebude tlačit v žaludku a bude mnohem chutnější, když ji nakrájíme na co nejjemnější kolečka, prosolíme, zakapeme citronovou šťávou, promneme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Víno chutná

Víno chutná

  Láhve s vínem uchovávám naležato tak, aby zátka zůstala namočená. Také zbytky vína nemusíme vylévat. Lze je totiž zmrazit v nádobce na led. Je to velice praktické a jednotlivé...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Sójovka

Sójovka

  Máme rádi koření, ale na sójovou omáčku pozor. Je slaná a zvýrazňuje chutě. Ve spojení s ní proto šetřím s dalšími kořenícími přísadami. Muškátový oříšek se vždy...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Kaše pak nezešedne

Kaše pak nezešedne

  Aby mi bramborová kaše nezešedla a zůstala světlá a nadýchaná, je třeba brambory rozmačkat a pak šlehat ještě horké. Do brambor přidávám také kousek čerstvého másla, které...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Jemnější noky

Jemnější noky

  Máme velmi rádi noky. Už jsem se k nim naučila několik skvělých omáček. Také jsem si ověřila, že pokud přidáme do bramborového těsta dvě lžíce smetany, budou noky daleko jemnější. Katka...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Marináda na saláty

Marináda na saláty

Dobrý salát vznikne tak, že použiji čerstvou zeleninu a hlavně marinádu domácí výroby. Kvalitní a dobře promíchanou marinádu na saláty připravuji z olivového oleje, balzamikového octa,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.06.15
 
Masový vývar

Masový vývar

  Pokud vám zbude masový vývar, můžete si ho uschovat do zásoby. Přeceďte jej a k čirému přidejte pár kapek octa. Dobře jej uzavřete a uložte do mrazničky. Pokud je vývar připraven...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Zmrzlé kuře

Zmrzlé kuře

  Zmrazené maso a drůbež rozmrazuji pomalu, jinak ztrácí příliš mnoho šťávy. Používám přitom síto s podložkou a nechám maso rozmrazovat přes noc v lednici. Tekutina z něho...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Výborná směs na obalování

Výborná směs na obalování

  Už dlouhá léta si sama vyrábím svoji speciální obalovací směs. Dobře usušenou a najemno prosetou strouhanou housku smícháme s menším množstvím strouhaného kokosu. Podle chuti...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
pravevprodeji04_19

Strana 16 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu