Reklama

Další články:

Jak nahradit smetanu

Jak nahradit smetanu

Určitě se to už stalo každému z nás: pustíme se do pečení moučníku nebo vaření omáčky, vše máme po ruce, a tu najednou zjistíme, že zrovna došla smetana... Co...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.03.14
 
Koření jinak

Koření jinak

  Připravujeme-li maso s kořením jako je tymián nebo bobkový list, uděláme si odvar z tohoto koření. Ten scedíme a maso jím podléváme. Pak se nestane, že někomu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Do sekané jen tvrdé housky

Do sekané jen tvrdé housky

  Dost často připravuji doma mleté maso na všechny možné způsoby, takže už s ním mám poměrně hodně zkušeností. Když dělám sekanou, přidávám k mletému masu zásadně jen tvrdé...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Kyprá rýže

Kyprá rýže

  U nás doma nemáme rádi rýži, která se slepuje. Zabráním tomu tak, že ji nejprve osmahnu na troše másla nebo margarínu. Pak ji zaliju dvojnásobným množstvím vody a vařím na velmi...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Dobrý salát

Dobrý salát

  Do bramborového salátu je třeba opravdu používat jen brambory takového druhu, které jsou pro tento účel vhodné. Když je vaříme, pomůže, když do vroucí vody přidáme trochu octa....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Suché listy

Suché listy

  Nedávno jsem si koupila centrifugu na sušení salátových listů. Mohu ji všem doporučit. Předtím jsem oprané listy hlávkového salátu vložila do čisté vyžehlené utěrky, kterou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Vitamíny

Vitamíny

  Chci, aby měly mé děti v potravinách co nejvíce přirozených vitaminů, abych jim nemusela dávat vitaminové tabletky. Zeleninu jíme nejčerstvější, nejlépe syrovou, případně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Když se srazí majonéza

Když se srazí majonéza

Protože jsem doma na mateřské, začala jsem každý den vařit a dokonce připravuji i domácí majonézu. Jednou se mi srazila, a tak jsem zavolala babičce, jestli neví, jak ji zachránit. Babička...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.01.15
 
Chutné červené zelí

Chutné červené zelí

  Byli jsme na návštěvě u kamarádky, která připravila k obědu vepřovou se zelím. Zelí mělo velice příjemnou chuť i vůni a výraznou červenou barvu. Přítelkyně mi poradila, že...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
Vychladlá

Vychladlá

  Vařenou zeleninu do salátů používám pouze studenou. Pokud uvařím třeba fazolky nebo mrkev, musím ji nechat nejprve vystydnout, protože by se po smíchání teplých a studených přísad...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.10.08
 
pravevprodeji04_19

Strana 15 z 47

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu