Reklama

Další články:

Měkké masíčko

Měkké masíčko

Maso při dušení nebo při přípravě guláše mnohem rychleji změkne, když je podlijeme trochou rumu (stačí 1 malý panák). Tvoříme-li z masa šťávu, získá díky rumu výtečnou chuť...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.03.16
 
Loupání paprik

Loupání paprik

Na pánvi rozehřejeme trochu tuku, položíme na něj rozčtvrcené papriky a opékáme je slupkou dolů, dokud se nezačne odchlipovat. Pokud vlastníme sporák s prudkým teplem shora nebo s grilem,...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /02.08.14
 
Neslepená rýže

Neslepená rýže

Také se Vám jistě párkrát stalo, že se Vám slepila uvařená rýže. Proti slepení stačí přidat do rýže lžičku citronu, důkladně promíchat a je po lepení. Nikola Hyblerová,...
Nikola Hyblerová
Nikola Hyblerová
Česká Lípa
Rada /20.10.14
 
Jak na rýži

Jak na rýži

Aby se rýže po uvaření nelepila, musíme ji ještě syrovou nasypat do nerezové misky, do které napustíme vodu a metličkou rýži dobře promícháme, abychom ji zbavili veškerých...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /06.10.15
 
Rozplyne se na jazyku

Rozplyne se na jazyku

Sametově hebkou a velice lahodnou bramborovou kaši připravíme, když místo mléka použijeme sladkou smetanu. Kaše získá zcela jinou chuť, když do ní přidáme strouha-ný sýr,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.01.16
 
Vaření noků

Vaření noků

Noky vaříme v mírně osolené a mírně vroucí vodě přesně 6 minut. Potom nádobu odstavíme, vodu zchladíme plnou naběračkou ledově studené vody, přikryjeme a necháme půl nebo tři čtvrtě...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /17.02.12
 
Knedlíky neosliznou

Knedlíky neosliznou

Aby bramborový knedlík při vaření na povrchu neoslizl, dává naše babička do vroucí vody malou kuličku těsta a nechá ji chvíli povařit. Teprve potom vkládá knedlíky. Ty jsou pak krásně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.09.13
 
Dokonalá vejce

Dokonalá vejce

Aby byla sázená vejce dokonalá, musíme přesně dodržet následující postup: rozklepneme je do mírně rozpuštěného másla a necháme je pomalu péct asi 4 minuty na okraji plotny. Potom pánev...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.09.15
 
Pražené mandle rychle a doma

Pražené mandle rychle a doma

Pokud si chceme připravit pražené mandle doma, stačí když mandle nasypeme do horké vody, vaříme 20 sekund, vyjmeme a oloupeme. Potom je dáme na pánev s trochou oleje a za stáleho míchání...
Zdeňka Sedláková
Zdeňka Sedláková
Polička
Rada /19.11.13
 
Banánové tipy

Banánové tipy

Trsy banánů nedělíme na menší, ale utrhneme jen tolik kusů, kolik právě zkonzumujeme. V trsu vydrží déle a nežloutnou. Oloupaný banán, který budeme potřebovat později, potřeme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /27.03.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 12 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu