Reklama

Další články:

Měkké masíčko

Měkké masíčko

Maso při dušení nebo při přípravě guláše mnohem rychleji změkne, když je podlijeme trochou rumu (stačí 1 malý panák). Tvoříme-li z masa šťávu, získá díky rumu výtečnou chuť...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /03.03.16
 
Loupání paprik

Loupání paprik

Na pánvi rozehřejeme trochu tuku, položíme na něj rozčtvrcené papriky a opékáme je slupkou dolů, dokud se nezačne odchlipovat. Pokud vlastníme sporák s prudkým teplem shora nebo s grilem,...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /02.08.14
 
Neslepená rýže

Neslepená rýže

Také se Vám jistě párkrát stalo, že se Vám slepila uvařená rýže. Proti slepení stačí přidat do rýže lžičku citronu, důkladně promíchat a je po lepení. Nikola Hyblerová,...
Nikola Hyblerová
Nikola Hyblerová
Česká Lípa
Rada /20.10.14
 
Jak na rýži

Jak na rýži

Aby se rýže po uvaření nelepila, musíme ji ještě syrovou nasypat do nerezové misky, do které napustíme vodu a metličkou rýži dobře promícháme, abychom ji zbavili veškerých...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /06.10.15
 
Rozplyne se na jazyku

Rozplyne se na jazyku

Sametově hebkou a velice lahodnou bramborovou kaši připravíme, když místo mléka použijeme sladkou smetanu. Kaše získá zcela jinou chuť, když do ní přidáme strouha-ný sýr,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /04.01.16
 
Vaření noků

Vaření noků

Noky vaříme v mírně osolené a mírně vroucí vodě přesně 6 minut. Potom nádobu odstavíme, vodu zchladíme plnou naběračkou ledově studené vody, přikryjeme a necháme půl nebo tři čtvrtě...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /17.02.12
 
Knedlíky neosliznou

Knedlíky neosliznou

Aby bramborový knedlík při vaření na povrchu neoslizl, dává naše babička do vroucí vody malou kuličku těsta a nechá ji chvíli povařit. Teprve potom vkládá knedlíky. Ty jsou pak krásně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.09.13
 
Dokonalá vejce

Dokonalá vejce

Aby byla sázená vejce dokonalá, musíme přesně dodržet následující postup: rozklepneme je do mírně rozpuštěného másla a necháme je pomalu péct asi 4 minuty na okraji plotny. Potom pánev...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.09.15
 
Pražené mandle rychle a doma

Pražené mandle rychle a doma

Pokud si chceme připravit pražené mandle doma, stačí když mandle nasypeme do horké vody, vaříme 20 sekund, vyjmeme a oloupeme. Potom je dáme na pánev s trochou oleje a za stáleho míchání...
Zdeňka Sedláková
Zdeňka Sedláková
Polička
Rada /19.11.13
 
Banánové tipy

Banánové tipy

Trsy banánů nedělíme na menší, ale utrhneme jen tolik kusů, kolik právě zkonzumujeme. V trsu vydrží déle a nežloutnou. Oloupaný banán, který budeme potřebovat později, potřeme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /27.03.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 12 z 47

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama