Reklama

Další články:

Domácí šunka

Domácí šunka

Začala jsem vařit domácí šunku a vždy, když jsem ji uvařila, byla našedlá a ne dorůžova, jak by měla být. Místo klasické soli jsem začla používat mořskou sůl a šedá barva zmizela....
Petra Šimonová
Petra Šimonová
Brno
Rada /26.03.14
 
Domácí želé

Domácí želé

Už se Vám stalo, že chcete udělat ovocný dort, vše máte hotovo, ale želatinu nemáte? Naštěstí je super trik, který Vám pomůže tuto situaci vyřešit. Želatinu můžete nahradit domácím...
Veronika Kočicová
Veronika Kočicová
Tovačov
Rada /13.10.14
 
Léto a mravenci

Léto a mravenci

V těchto letních dnech je mravenců všude mnoho, ale aby se nám tyto potvůrky nedrželi doma stačí málo. Když jim cestičku překreslíme křídou, mravenci se přes ní nedostanou a my budeme...
Helena Kačerová
Helena Kačerová
Sadská okres Nymburk
Rada /11.07.15
 
Použití pepře

Použití pepře

Pokud meleme celý pepř doma, doporučuji celé kuličky pepře před mletím, a tedy i před použitím, na malou chvilku prohřát na horké a suché pánvi. Pepř se poté stává...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.03.16
 
Hranolky v mléce

Hranolky v mléce

Jestliže připravujete doma hranolky, zkuste je před fritováním namočit do mléka. Stačí nakrájené brambory namočit na 20 minut do mléka. Tahle finta zabrání při smažení absorvovat tolik...
falušiova alena
falušiova alena
vrbno pod pradedem
Rada /18.06.12
 
Na posílení imunity

Na posílení imunity

Kdykoliv cítíte, že na Vás něco leze, přiložte si láhev s horkou vodou k hrudníku. Těsně pod hrudní kostí se nachází brzlík, který vytváří  T-lymfocyty, buňky, jenž jsou základem...
falušiova alena
falušiova alena
vrbno pod pradedem
Rada /25.12.13
 
Vláčné těsto

Vláčné těsto

Může se stát, že při přípravě lineckého těsto najednou zjistíme, že špatně drží pohromadě a nejde dobře propracovat. Stačí, když přidáme 1–2 lžíce smetany a těsto důkladně...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.10.15
 
Stačí kousek

Stačí kousek

Ze střední školy jsem si odnesla radu, kterou využívám už 18 let. Při pečení moučníku (buchty, bábovky, dortu) vymazávám formu sádlem a už ji nemusím vysypávat. Nikdy se mi nic...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.01.17
 
Zůstane sladká a červená

Zůstane sladká a červená

Občas se stává, že mletá paprika v guláši vybledne a zhořkne. Zabráníme tomu tak, že po osmažení cibulky přisypeme papriku a po pár vteřinách zarestování přidáme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /30.09.15
 
Víno do zásoby

Víno do zásoby

Abych při vaření, když potřebuji jen pár lžic vína, nemusela otevírat celou lahev, odlila jsem si trochu bílého a červeného vína do tvořítek na led a dala zamrazit....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.02.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu