Reklama
Reklama

Další články:

Křen méně štípe

Křen méně štípe

Křen méně štípe, když ho před strouháním nahřejeme ve vodě. Edita Ryšavá, Jindřichův Hradec
Edita Ryšavá
Edita Ryšavá
Jindřichův Hradec
Rada /12.03.15
 
Jak na žehličku

Jak na žehličku

Dobrý den, velmi ráda čtu Váš časopis Pošli recept. Než všechno přelouskám, tak uběhne hodně času a na vaření ho už moc nezbývá. Tak se řídím závěrečnou radou spisovatele Achille...
Anna Poledníková
Anna Poledníková
Ostrava-Poruba
Rada /26.05.16
 
Výtečné vdolky

Výtečné vdolky

Smažené vdolky nebudou tak mastné, když je na chvíli předpečeme v troubě a pak dosmažíme na pánvi. Těsto se tím uzavře a na chuti ani křupavosti to nic nezmění. Jiřina Petrášová,...
Jiřina Petrášová
Jiřina Petrášová
Mělník
Rada /30.05.16
 
Dokonale čistá pánev

Dokonale čistá pánev

Pánev zbavíte nejlépe mastnoty a připálených zbytků dvěma hrstmi kuchyňské soli. Výsledek je lepší než použitím jakéhokoliv mycího prostředku a ušetříte pánev drhnutí drátěnkou. Andrea...
Andrea Hochová
Andrea Hochová
Brněnec
Rada /05.01.15
 
Příprava rybích prstů

Příprava rybích prstů

Rybí prsty nebudou tak mastné, když je připravíme v troubě na pekáčku vyloženém pečicím papírem. Pavla Ziembová, Karviná
Pavla Ziembová
Pavla Ziembová
Karviná-Ráj
Rada /11.11.15
 
Lesklé koláče

Lesklé koláče

Těsně před dopečením posypeme moučník lehce práškovým cukrem a vložíme jej na krátkou chvíli zpět do trouby. Roztavený cukr vytvoří na pečivu krásný lesk a dodá mu lahodnou chuť...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.03.16
 
Cukr pomocník

Cukr pomocník

Zimní, delší čas skladované brambory mají obvykle nepříjemnou pachuť. Zbavíme se jí, když  do vody, ve které budeme brambory vařit, přidáme lžičku cukru. Pomůže to opravdu vždycky! Vít...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /15.03.16
 
Déle vydrží

Déle vydrží

V dnešní době, kdy jdou ceny potravin stále nahoru, bychom měli vědět, jak je správně uchovávat a skladovat, aby nic nepřišlo nazmar. Mám pár ‚‚sýrových‘‘ rad. Aby sýr...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.10.13
 
Proč se nám ryba často na pánvi přilepí?

Proč se nám ryba často na pánvi přilepí?

Ta nepříjemná věc se stává hlavně u zmrazených ryb, např. u tresky. Tyto ryby jsou zmrazované v cihlách, když je rozřezáváme na porce, maso se rozpadá. Mraženou rybu proto před pečením...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /19.12.13
 
Jak vaříme rýži?

Jak vaříme rýži?

Rýži propláchneme studenou vodou. V rendlíku rozehřejeme trochu másla nebo oleje a rýži na něm necháme zesklovatět. V poměru dva šálky osolené vody nabo vývaru na šálek rýže zalijeme...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /19.09.14
 
pravevprodeji03_19

Strana 10 z 47

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama