Reklama

Další články:

Křen méně štípe

Křen méně štípe

Křen méně štípe, když ho před strouháním nahřejeme ve vodě. Edita Ryšavá, Jindřichův Hradec
Edita Ryšavá
Edita Ryšavá
Jindřichův Hradec
Rada /12.03.15
 
Jak na žehličku

Jak na žehličku

Dobrý den, velmi ráda čtu Váš časopis Pošli recept. Než všechno přelouskám, tak uběhne hodně času a na vaření ho už moc nezbývá. Tak se řídím závěrečnou radou spisovatele Achille...
Anna Poledníková
Anna Poledníková
Ostrava-Poruba
Rada /26.05.16
 
Výtečné vdolky

Výtečné vdolky

Smažené vdolky nebudou tak mastné, když je na chvíli předpečeme v troubě a pak dosmažíme na pánvi. Těsto se tím uzavře a na chuti ani křupavosti to nic nezmění. Jiřina Petrášová,...
Jiřina Petrášová
Jiřina Petrášová
Mělník
Rada /30.05.16
 
Dokonale čistá pánev

Dokonale čistá pánev

Pánev zbavíte nejlépe mastnoty a připálených zbytků dvěma hrstmi kuchyňské soli. Výsledek je lepší než použitím jakéhokoliv mycího prostředku a ušetříte pánev drhnutí drátěnkou. Andrea...
Andrea Hochová
Andrea Hochová
Brněnec
Rada /05.01.15
 
Příprava rybích prstů

Příprava rybích prstů

Rybí prsty nebudou tak mastné, když je připravíme v troubě na pekáčku vyloženém pečicím papírem. Pavla Ziembová, Karviná
Pavla Ziembová
Pavla Ziembová
Karviná-Ráj
Rada /11.11.15
 
Lesklé koláče

Lesklé koláče

Těsně před dopečením posypeme moučník lehce práškovým cukrem a vložíme jej na krátkou chvíli zpět do trouby. Roztavený cukr vytvoří na pečivu krásný lesk a dodá mu lahodnou chuť...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.03.16
 
Cukr pomocník

Cukr pomocník

Zimní, delší čas skladované brambory mají obvykle nepříjemnou pachuť. Zbavíme se jí, když  do vody, ve které budeme brambory vařit, přidáme lžičku cukru. Pomůže to opravdu vždycky! Vít...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /15.03.16
 
Déle vydrží

Déle vydrží

V dnešní době, kdy jdou ceny potravin stále nahoru, bychom měli vědět, jak je správně uchovávat a skladovat, aby nic nepřišlo nazmar. Mám pár ‚‚sýrových‘‘ rad. Aby sýr...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.10.13
 
Proč se nám ryba často na pánvi přilepí?

Proč se nám ryba často na pánvi přilepí?

Ta nepříjemná věc se stává hlavně u zmrazených ryb, např. u tresky. Tyto ryby jsou zmrazované v cihlách, když je rozřezáváme na porce, maso se rozpadá. Mraženou rybu proto před pečením...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /19.12.13
 
Jak vaříme rýži?

Jak vaříme rýži?

Rýži propláchneme studenou vodou. V rendlíku rozehřejeme trochu másla nebo oleje a rýži na něm necháme zesklovatět. V poměru dva šálky osolené vody nabo vývaru na šálek rýže zalijeme...
Lucie Exnerová
Lucie Exnerová
Jilemnice
Rada /19.09.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 47

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu