Reklama
Jak na tvaroh

Jak na tvaroh

Lisovaný tvaroh se nesnadno zpracovává a nehodí se na jemné cukroví. Většinou ho musíme pasírovat cedníkem, což se dělá velmi těžko. Nemáme-li ...
 
Pomůže zelenina

Pomůže zelenina

Máš ještě ve sklepě staré brambory? Pochutnáš si na nich, když k nim při ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Ohřívání uzenin

Ohřívání uzenin

Párky nebudou praskat, pokud je předtím, než je dáme vařit, přelijeme mlékem nebo ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Oddělení sklenic

Oddělení sklenic

Někdy se stane, že vložíme dvě sklenice do sebe a pak je nelze oddělit. ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Vychytávka pro vaření brambor

Vychytávka pro vaření brambor

Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do zavařovací sklenice o objemu 0,7 l. Zalijeme 1 lžící vody, přidáme sůl a kmín. Zašroubujeme víčko, sklenici protřepeme a dáme na 8 minut...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.17
 
Dietní řízky

Dietní řízky

Zlobí tě zažívání a máš chuť na řízek? Usmaž řízek na pánvi a po dosmažení ho na vteřinku ponoř do vroucí vody. Mastnosta se spláchne a řízek na chuti nic...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.04.17
 
Zlepšovák na strouhání

Zlepšovák na strouhání

Při strouhání rohlíků (mletí oříšků, ořechů, máku) používám mikrotenový sáček. Jednoduše jej přiváži na zadní stranu mlýnku a strouhanka padá přímo do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.05.17
 
Snadné loupání

Snadné loupání

Stroužky česneku rychle zbavíme tenké slupky, když je rozmáčkneme plochou stranou nože. Tlakem se oddělí vnitřek od slupky, zároveň si tak usnadníme další zpracování česneku....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.04.17
 
Nadýchaná bublanina

Nadýchaná bublanina

Chceš-li‚ aby třešně v bublanině nepropadly až na dno plechu‚ obal je rozpůlené v mouce nebo nalitou neupečenou bublaninu popraš moukou a poklaď celými třešněmi. Třešně zůstanou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.04.17
 
S alobalem se nepřipálí

S alobalem se nepřipálí

Při pečení velikonočních beránků a zajíců obaluji ty části formy, kde jsou uši a čumáček, z vnější strany dvěma vrstvami alobalu. V těchto částech formy je totiž méně těsta,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /08.04.17
 
Lepší oříšky

Lepší oříšky

Jádra vlašských ořechů, která přidávám do dortů a cukroví, předem lehce nahřeji v troubě. Mají pak výraznější chuť. Maria Horáčková, Zdice
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.11.16
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /18.11.16
 
Jak na polevu

Jak na polevu

Dorty nebo buchty s čokoládovou polevou bývají skvělé, ale poleva se při krájení většinou láme. Jak tomu předejít? Krátce před ztuhnutím polevy do ní ostrým nožem a plytkými...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.01.17
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.10.16
 
pravevprodeji1706

Strana 1 z 42

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1706

Jahody a letní ovoce

Začátek léta je mým nejoblíbenějším obdobím. Ráno mě z postele vytáhne zpěv ptáků..

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama