Reklama
Sůl a zase sůl

Sůl a zase sůl

Co umí? S citronem odstraní skvrny z nerezu, vyčistí zašlé nádobí, pár zrnek soli ve vroucí vodě zvýrazní chuť a vůni kávy, šlehačka a sníh se se špetkou soli ušlehají ...
 
Čaj pro chvíle pohody

Čaj pro chvíle pohody

Udělej si dobrý čaj podle mého receptu. Do dobře uzavíratelné tmavé nádoby nasypej ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Přebytky zmrazíme

Přebytky zmrazíme

Když zbude polévka, o kterou už nikdo nestojí, můžeme ji zamrazit. Rozdělíme ji na ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Zeleninu nevyhazuj

Zeleninu nevyhazuj

Pokud tvoje rodina nemá ráda uvařenou zeleninu a z polévky ji vyndáváš‚ určitě ji ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Nelepí se

Nelepí se

Pokud chceš péct řezy z odpalovaného těsta‚ je dobré si stěrku na roztírání těsta nejdříve namočit ve studené vodě. Odpalované těsto se pak na ni nebude lepit a...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.01.18
 
Užitečná kůra

Užitečná kůra

Oloupaná kůra z citrusů se dá využít jako osvěžovač vzduchu. Rozložíme ji na tácek, který položíme na topení. Když uschne, dá se využít i jako dobrý podpalovač do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.10.17
 
Záchrana máslových krémů

Záchrana máslových krémů

Sražený máslový krém dokáže pěkně potrápit, ale nezoufej! Vše jde napravit. Stačí jen zhruba 1/4 krému dát do odolné plastové mističky, vše zcela rozehřát v mikrovlnce...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.09.17
 
Jak skladovat červenou řepu

Jak skladovat červenou řepu

Sklízí se na podzim a dá se velmi dobře skladovat ve spíži v nádobě s vlhkým pískem. Předtím ji zbavíme natě, kterou můžeme použít na zeleninový vývar. Řepa se většinou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.09.17
 
Uzeniny v páře

Uzeniny v páře

Uzeniny jako třeba párky, krkovičku nebo klobásky nevaříme ve vodě, ale urovnáme je na pařák a necháme pomalu prohřívat. Budou pak chutnat jako z domácí udírny...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.01.18
 
Snadné grilování

Snadné grilování

Od jara do podzimu je ideální čas na grilování. Aby se maso nepřichytilo na rozpálenou mřížku, osvědčilo se mi potřít rošt vrstvou oleje, položit na něj maso a počkat, až...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.08.17
 
Aby koření neztratilo na kvalitě

Aby koření neztratilo na kvalitě

Léto je obdobím grilování, při kterém se neobejdeme bez dobrého koření. Víš, jak ho správně skladovat? Ideální jsou uzavřené tmavé nádoby, v nichž neztratí své aroma a...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.07.17
 
Jak správně ohřívat hranolky

Jak správně ohřívat hranolky

Pokud nám od oběda zbudou hranolky nebo krokety, nikdy je znovu neohříváme v tuku, ale v sítu nad párou z hrnce. Zbytečně tak nenasáknou tukem a zároveň budou znovu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.07.17
 
Pro lepší stravitelnost

Pro lepší stravitelnost

Je hodně lidí, kteří nemohou jíst mandle nebo ořechy, protože je jim po nich těžko. Způsobují to tzv. inhibitory, které těmto plodům zabraňují vyklíčit v nevhodných podmínkách....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.06.17
 
Vylepšené pečení toastů

Vylepšené pečení toastů

Také se vám někdy stalo, že jste se zbytkem toastového chleba odloupli také kus povrchu toastovače? Nejenže se tím ničí, ale také to asi nebude nic zdravého. Já dávám dovnitř...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.06.17
 
pravevprodeji01_07

Strana 1 z 47

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama