Reklama
Nelepí se

Nelepí se

Poradím ti, jak se dají snadno krájet knedlíky. Uvařené a ještě teplé knedlíky potřeme olejem a až potom je rovnáme do mísy. Neslepí se k sobě, budou hladké, ...
 
Dej preclíky

Dej preclíky

Nádivka do telecího hrudí bude mít skvělou kořeněnou chuť‚ pokud do ní ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Výborné nočky

Výborné nočky

Na dochucení polévky nikdy nepoužívám masox ani vegetu. Raději do ní přiliju ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Přidej mléko

Přidej mléko

Míchaná vajíčka získají jemnější chuť, pokud je rozmícháme s trochou mléka nebo ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Domácí džem

Domácí džem

Džemy doma připravené zaliji trochou rumu. Nejen, že tím získá výraznější a lahodnější chuť, také díky alkoholu vydrží déle. Poté stačí převázat celofánem a uložit na...
Lenka Hlavsová
Lenka Hlavsová
Praha 10
Rada /15.08.16
 
Aby se vánoční cukroví podařilo

Aby se vánoční cukroví podařilo

Chtěla bych se s vámi podělit o několik osvědčených tipů: 1. Aby byla vánočka lesklá, přidej do vejce na potírání trochu mléka. 2. Pokud nemáš dost droždí, prosej do mouky trochu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.11.16
 
Rychle dozrají

Rychle dozrají

Také se vám už stalo, že jste koupili nedozrálé a tvrdé broskve? Stačí dát je do krabice nebo do bedničky, přikrýt novinovým papírem a postavit na tmavé místo....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.10.16
 
Krupavější pečivo

Krupavější pečivo

Ráda si peču vlastní pečivo a ještě radši jsem, když je pěkně křupavé. Proto 1/4 klasické mouky, která je v receptu, nahradím moukou rýžovou - ideálně rýžovou krupičkou. Hana...
Hana Kortusová
Hana Kortusová
Příbram
Rada /31.07.16
 
Křupavé okurky

Křupavé okurky

Při nakládání okurek a jiné zeleniny přidávám oloupaný křen – tak po 2 kolečkách na sklenici. Zelenina i okurky budou mít nejen lepší chuť, ale budou křupavější....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.16
 
Vydařená pečínka

Vydařená pečínka

Aby upečená drůbež skvěle chutnala a dobře vypadala, potřeme ji před vložením do trouby sladkou smetanou   ke šlehání a necháme ji několik minut vstřebat. Podobného účinku, ale...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.04.16
 
Bramborové tipy

Bramborové tipy

Když mají nové brambory zaschlou slupku, namočím je na chvíli do vody a přidám k nim hrst soli. Brambory se potom dají lépe oškrabat. Oloupané brambory, které nebudu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /14.10.16
 
Dietní řízek

Dietní řízek

Máte problémy se zažíváním a máte chuť na řízek? Usmažte ho na pánvi a po dosmažení na vteřinku ponořte do vroucí vody. Řízek přestává být pro vás nebezpečný a na chuti tím...
Martina Marelová
Martina Marelová
Frýdlant n.O.
Rada /09.06.16
 
Už žádné slzy

Už žádné slzy

Abychom při krájení cibule zamezili slzám, navrhuji toto vyzkoušené řešení: Použijeme velký mikrotenový sáček, kterému ustřihneme dno tak, aby vznikla roura. Do ní si dáme prkénko...
Jana Dostálová
Jana Dostálová
Děčín 2
Rada /04.06.16
 
Domácí čokoládové hoblinnky

Domácí čokoládové hoblinnky

Potřebné množství čokolády z tabulky odlomíme po řadách, dál nerozlamujeme. Čokoládu krátce nahřejeme v mikrovlnné troubě, aby trochu změkla. Vezmeme škrabku na zeleninu a začneme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.02.16
 
pravevprodeji1704

Strana 1 z 41

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1704

Velikonoce

Chceš připravit velikonoční klasiku nebo experimentovat s exotikou?

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama