Reklama
Přesolené maso

Přesolené maso

Občas se přihodí, že nám ujede ruka se solí. Když se tak stane při přípravě dušeného masaanebo vaření polévky, slanost zjemníme přidáním trochy ...
 
Cukr na bublinu

Cukr na bublinu

Milovníci sladkého vědí, jaké mohou být problémy se svařováním cukru. Když je v...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Záchrana máslových krémů

Záchrana máslových krémů

Sražený máslový krém dokáže pěkně potrápit, ale nezoufej! Vše jde napravit. ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Jak skladovat červenou řepu

Jak skladovat červenou řepu

Sklízí se na podzim a dá se velmi dobře skladovat ve spíži v nádobě s vlhkým ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Snadné grilování

Snadné grilování

Od jara do podzimu je ideální čas na grilování. Aby se maso nepřichytilo na rozpálenou mřížku, osvědčilo se mi potřít rošt vrstvou oleje, položit na něj maso a počkat, až...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.08.17
 
Aby koření neztratilo na kvalitě

Aby koření neztratilo na kvalitě

Léto je obdobím grilování, při kterém se neobejdeme bez dobrého koření. Víš, jak ho správně skladovat? Ideální jsou uzavřené tmavé nádoby, v nichž neztratí své aroma a...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.07.17
 
Jak správně ohřívat hranolky

Jak správně ohřívat hranolky

Pokud nám od oběda zbudou hranolky nebo krokety, nikdy je znovu neohříváme v tuku, ale v sítu nad párou z hrnce. Zbytečně tak nenasáknou tukem a zároveň budou znovu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.07.17
 
Pro lepší stravitelnost

Pro lepší stravitelnost

Je hodně lidí, kteří nemohou jíst mandle nebo ořechy, protože je jim po nich těžko. Způsobují to tzv. inhibitory, které těmto plodům zabraňují vyklíčit v nevhodných podmínkách....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.06.17
 
Vylepšené pečení toastů

Vylepšené pečení toastů

Také se vám někdy stalo, že jste se zbytkem toastového chleba odloupli také kus povrchu toastovače? Nejenže se tím ničí, ale také to asi nebude nic zdravého. Já dávám dovnitř...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.06.17
 
Jak na tvaroh

Jak na tvaroh

Lisovaný tvaroh se nesnadno zpracovává a nehodí se na jemné cukroví. Většinou ho musíme pasírovat cedníkem, což se dělá velmi těžko. Nemáme-li speciální kuchyňskou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.05.17
 
Oslaďte si život bez cukru

Oslaďte si život bez cukru

Pro lidi, kteří nemohou nebo nechtějí používat cukr, je skvělá pomoc rostlina stevie sladká (Stevia rebaudiana). Stačí ji mít v malém květináči na okně, občas zalít a sem...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.06.17
 
Oddělení sklenic

Oddělení sklenic

Někdy se stane, že vložíme dvě sklenice do sebe a pak je nelze oddělit. Pomůže, když spodní sklenici postavíme do teplé vody a vrchní naplníme studenou vodou. Po...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.05.17
 
Pomůže zelenina

Pomůže zelenina

Máš ještě ve sklepě staré brambory? Pochutnáš si na nich, když k nim při vaření přidáš celerovou nebo petrželovou nať, svazek pažitky, kousek cibule, stroužek česneku...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.05.17
 
Ohřívání uzenin

Ohřívání uzenin

Párky nebudou praskat, pokud je předtím, než je dáme vařit, přelijeme mlékem nebo horkou vodou, případně je ponoříme do vlažné vody a pozvolna přivedeme až k bodu varu. Dále...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.05.17
 
pravevprodeji1711

Strana 1 z 44

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1710_smal

Rychlé recepty

Začala škola, zahrada ještě plodí o sto šest, pěkné počasí stále láká k procházkám a času je málo.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama