Reklama
Snadné grilování

Snadné grilování

Od jara do podzimu je ideální čas na grilování. Aby se maso nepřichytilo na rozpálenou mřížku, osvědčilo se mi potřít rošt vrstvou oleje, položit na něj maso a počkat,...
 
Aby koření neztratilo na kvalitě

Aby koření neztratilo na kvalitě

Léto je obdobím grilování, při kterém se neobejdeme bez dobrého koření. Víš, ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Jak správně ohřívat hranolky

Jak správně ohřívat hranolky

Pokud nám od oběda zbudou hranolky nebo krokety, nikdy je znovu neohříváme v ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Pro lepší stravitelnost

Pro lepší stravitelnost

Je hodně lidí, kteří nemohou jíst mandle nebo ořechy, protože je jim po nich ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Vylepšené pečení toastů

Vylepšené pečení toastů

Také se vám někdy stalo, že jste se zbytkem toastového chleba odloupli také kus povrchu toastovače? Nejenže se tím ničí, ale také to asi nebude nic zdravého. Já dávám dovnitř...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.06.17
 
Jak na tvaroh

Jak na tvaroh

Lisovaný tvaroh se nesnadno zpracovává a nehodí se na jemné cukroví. Většinou ho musíme pasírovat cedníkem, což se dělá velmi těžko. Nemáme-li speciální kuchyňskou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.05.17
 
Oslaďte si život bez cukru

Oslaďte si život bez cukru

Pro lidi, kteří nemohou nebo nechtějí používat cukr, je skvělá pomoc rostlina stevie sladká (Stevia rebaudiana). Stačí ji mít v malém květináči na okně, občas zalít a sem...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.06.17
 
Oddělení sklenic

Oddělení sklenic

Někdy se stane, že vložíme dvě sklenice do sebe a pak je nelze oddělit. Pomůže, když spodní sklenici postavíme do teplé vody a vrchní naplníme studenou vodou. Po...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /11.05.17
 
Pomůže zelenina

Pomůže zelenina

Máš ještě ve sklepě staré brambory? Pochutnáš si na nich, když k nim při vaření přidáš celerovou nebo petrželovou nať, svazek pažitky, kousek cibule, stroužek česneku...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.05.17
 
Ohřívání uzenin

Ohřívání uzenin

Párky nebudou praskat, pokud je předtím, než je dáme vařit, přelijeme mlékem nebo horkou vodou, případně je ponoříme do vlažné vody a pozvolna přivedeme až k bodu varu. Dále...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.05.17
 
Vychytávka pro vaření brambor

Vychytávka pro vaření brambor

Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do zavařovací sklenice o objemu 0,7 l. Zalijeme 1 lžící vody, přidáme sůl a kmín. Zašroubujeme víčko, sklenici protřepeme a dáme na 8 minut...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.17
 
Dietní řízky

Dietní řízky

Zlobí tě zažívání a máš chuť na řízek? Usmaž řízek na pánvi a po dosmažení ho na vteřinku ponoř do vroucí vody. Mastnosta se spláchne a řízek na chuti nic...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.04.17
 
Zlepšovák na strouhání

Zlepšovák na strouhání

Při strouhání rohlíků (mletí oříšků, ořechů, máku) používám mikrotenový sáček. Jednoduše jej přiváži na zadní stranu mlýnku a strouhanka padá přímo do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.05.17
 
Snadné loupání

Snadné loupání

Stroužky česneku rychle zbavíme tenké slupky, když je rozmáčkneme plochou stranou nože. Tlakem se oddělí vnitřek od slupky, zároveň si tak usnadníme další zpracování česneku....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.04.17
 
pravevprodeji1709

Strana 1 z 43

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1708_smal

Prázdninová kuchařka

Letní prázdniny jsou nejhektičtějším obdobím v roce. Cesty, návštěvy a výlety jsou na denním pořádku..

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama