Reklama
Nadýchaná bublanina

Nadýchaná bublanina

Chceš-li‚ aby třešně v bublanině nepropadly až na dno plechu‚ obal je rozpůlené v mouce nebo nalitou neupečenou bublaninu popraš moukou a poklaď celými třešněmi. Třešně ...
 
Snadné loupání

Snadné loupání

Stroužky česneku rychle zbavíme tenké slupky, když je rozmáčkneme plochou stranou ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Dietní řízky

Dietní řízky

Zlobí tě zažívání a máš chuť na řízek? Usmaž řízek na pánvi a po ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
S alobalem se nepřipálí

S alobalem se nepřipálí

Při pečení velikonočních beránků a zajíců obaluji ty části formy, kde jsou uši a ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Lepší oříšky

Lepší oříšky

Jádra vlašských ořechů, která přidávám do dortů a cukroví, předem lehce nahřeji v troubě. Mají pak výraznější chuť. Maria Horáčková, Zdice
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /23.11.16
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /18.11.16
 
Jak na polevu

Jak na polevu

Dorty nebo buchty s čokoládovou polevou bývají skvělé, ale poleva se při krájení většinou láme. Jak tomu předejít? Krátce před ztuhnutím polevy do ní ostrým nožem a plytkými...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.01.17
 
Chytře na opadaná jablka

Chytře na opadaná jablka

Opadaná jablka se dají chytře využít. Stačí je oloupat, překrájet, vybrat jádřince a s trochou vody je rozdusit doměkka. Potom se jablka musí osladit skořicovým cukrem, rozmixovat a ještě...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /09.10.16
 
Domácí džem

Domácí džem

Džemy doma připravené zaliji trochou rumu. Nejen, že tím získá výraznější a lahodnější chuť, také díky alkoholu vydrží déle. Poté stačí převázat celofánem a uložit na...
Lenka Hlavsová
Lenka Hlavsová
Praha 10
Rada /15.08.16
 
Aby se vánoční cukroví podařilo

Aby se vánoční cukroví podařilo

Chtěla bych se s vámi podělit o několik osvědčených tipů: 1. Aby byla vánočka lesklá, přidej do vejce na potírání trochu mléka. 2. Pokud nemáš dost droždí, prosej do mouky trochu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /28.11.16
 
Rychle dozrají

Rychle dozrají

Také se vám už stalo, že jste koupili nedozrálé a tvrdé broskve? Stačí dát je do krabice nebo do bedničky, přikrýt novinovým papírem a postavit na tmavé místo....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.10.16
 
Krupavější pečivo

Krupavější pečivo

Ráda si peču vlastní pečivo a ještě radši jsem, když je pěkně křupavé. Proto 1/4 klasické mouky, která je v receptu, nahradím moukou rýžovou - ideálně rýžovou krupičkou. Hana...
Hana Kortusová
Hana Kortusová
Příbram
Rada /31.07.16
 
Křupavé okurky

Křupavé okurky

Při nakládání okurek a jiné zeleniny přidávám oloupaný křen – tak po 2 kolečkách na sklenici. Zelenina i okurky budou mít nejen lepší chuť, ale budou křupavější....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.04.16
 
Vydařená pečínka

Vydařená pečínka

Aby upečená drůbež skvěle chutnala a dobře vypadala, potřeme ji před vložením do trouby sladkou smetanou   ke šlehání a necháme ji několik minut vstřebat. Podobného účinku, ale...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /20.04.16
 
pravevprodeji1705_copy

Strana 1 z 42

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama