Reklama
Aby se mošt nekazil

Aby se mošt nekazil

Do moštu, který stáčíme do demižonků nebo do lahví, přidáme jemně nastrouhaný křen. Dávkujeme tak, že na každý litr moštu počítáme s jednou polévkovou lžící křenu. Potom...
 
Jak na kuře

Jak na kuře

Když chystáme k obědu pečené kuře, chceme mít krásnou zlatavou a křupavou ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Co se zbylými knedlíky

Co se zbylými knedlíky

Často se mi stává, že mám, jak se říká, velké oči a k obědu uvařím víc ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Aby se buchty netrhaly

Aby se buchty netrhaly

Když jsou buchty dozlatova upečené, nevyndáváme je hned, naopak je ...

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Užitečná kůra

Užitečná kůra

Oloupaná kůra z citrusů se dá využít jako osvěžovač vzduchu. Rozložíme ji na tácek, který položíme na topení. Když uschne, dá se využít i jako dobrý podpalovač do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.10.17
 
Záchrana máslových krémů

Záchrana máslových krémů

Sražený máslový krém dokáže pěkně potrápit, ale nezoufej! Vše jde napravit. Stačí jen zhruba 1/4 krému dát do odolné plastové mističky, vše zcela rozehřát v mikrovlnce...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.09.17
 
Jak skladovat červenou řepu

Jak skladovat červenou řepu

Sklízí se na podzim a dá se velmi dobře skladovat ve spíži v nádobě s vlhkým pískem. Předtím ji zbavíme natě, kterou můžeme použít na zeleninový vývar. Řepa se většinou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.09.17
 
Snadné grilování

Snadné grilování

Od jara do podzimu je ideální čas na grilování. Aby se maso nepřichytilo na rozpálenou mřížku, osvědčilo se mi potřít rošt vrstvou oleje, položit na něj maso a počkat, až...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.08.17
 
Aby koření neztratilo na kvalitě

Aby koření neztratilo na kvalitě

Léto je obdobím grilování, při kterém se neobejdeme bez dobrého koření. Víš, jak ho správně skladovat? Ideální jsou uzavřené tmavé nádoby, v nichž neztratí své aroma a...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.07.17
 
Jak správně ohřívat hranolky

Jak správně ohřívat hranolky

Pokud nám od oběda zbudou hranolky nebo krokety, nikdy je znovu neohříváme v tuku, ale v sítu nad párou z hrnce. Zbytečně tak nenasáknou tukem a zároveň budou znovu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.07.17
 
Pro lepší stravitelnost

Pro lepší stravitelnost

Je hodně lidí, kteří nemohou jíst mandle nebo ořechy, protože je jim po nich těžko. Způsobují to tzv. inhibitory, které těmto plodům zabraňují vyklíčit v nevhodných podmínkách....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.06.17
 
Vylepšené pečení toastů

Vylepšené pečení toastů

Také se vám někdy stalo, že jste se zbytkem toastového chleba odloupli také kus povrchu toastovače? Nejenže se tím ničí, ale také to asi nebude nic zdravého. Já dávám dovnitř...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.06.17
 
Jak na tvaroh

Jak na tvaroh

Lisovaný tvaroh se nesnadno zpracovává a nehodí se na jemné cukroví. Většinou ho musíme pasírovat cedníkem, což se dělá velmi těžko. Nemáme-li speciální kuchyňskou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /25.05.17
 
Oslaďte si život bez cukru

Oslaďte si život bez cukru

Pro lidi, kteří nemohou nebo nechtějí používat cukr, je skvělá pomoc rostlina stevie sladká (Stevia rebaudiana). Stačí ji mít v malém květináči na okně, občas zalít a sem...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /12.06.17
 
pravevprodeji18_01

Strana 1 z 44

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama