Reklama
Jak zachránit krém

Jak zachránit krém

Někdy se může stát, že se máslový krém během přípravy srazí. Není třeba zoufat. Vše se dá jednoduše napravit‚ stačí trocha ztuženého tuku. Tuk rozpustíme ...
 
Papír pomůže

Papír pomůže

Pokud nechceme dortovou formu příliš vymazávat‚ vložíme na dno pečicí papír‚ ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Zelenina neztratí barvu

Zelenina neztratí barvu

Chceš, aby vařená zelenina na talíři vypadala lákavě? Mám pro tebe dva tipy. ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Drožďové knedlíčky

Drožďové knedlíčky

Do polévky nikdy nepoužívám masox ani vegetu‚ a přesto polévka není slabá. ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 

Další články:

Nelepí se

Nelepí se

Pokud chceš péct řezy z odpalovaného těsta‚ je dobré si stěrku na roztírání těsta nejdříve namočit ve studené vodě. Odpalované těsto se pak na ni nebude lepit a...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /16.01.18
 
Užitečná kůra

Užitečná kůra

Oloupaná kůra z citrusů se dá využít jako osvěžovač vzduchu. Rozložíme ji na tácek, který položíme na topení. Když uschne, dá se využít i jako dobrý podpalovač do...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /26.10.17
 
Záchrana máslových krémů

Záchrana máslových krémů

Sražený máslový krém dokáže pěkně potrápit, ale nezoufej! Vše jde napravit. Stačí jen zhruba 1/4 krému dát do odolné plastové mističky, vše zcela rozehřát v mikrovlnce...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /19.09.17
 
Jak skladovat červenou řepu

Jak skladovat červenou řepu

Sklízí se na podzim a dá se velmi dobře skladovat ve spíži v nádobě s vlhkým pískem. Předtím ji zbavíme natě, kterou můžeme použít na zeleninový vývar. Řepa se většinou...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /07.09.17
 
Uzeniny v páře

Uzeniny v páře

Uzeniny jako třeba párky, krkovičku nebo klobásky nevaříme ve vodě, ale urovnáme je na pařák a necháme pomalu prohřívat. Budou pak chutnat jako z domácí udírny...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /21.01.18
 
Snadné grilování

Snadné grilování

Od jara do podzimu je ideální čas na grilování. Aby se maso nepřichytilo na rozpálenou mřížku, osvědčilo se mi potřít rošt vrstvou oleje, položit na něj maso a počkat, až...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /17.08.17
 
Aby koření neztratilo na kvalitě

Aby koření neztratilo na kvalitě

Léto je obdobím grilování, při kterém se neobejdeme bez dobrého koření. Víš, jak ho správně skladovat? Ideální jsou uzavřené tmavé nádoby, v nichž neztratí své aroma a...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /29.07.17
 
Jak správně ohřívat hranolky

Jak správně ohřívat hranolky

Pokud nám od oběda zbudou hranolky nebo krokety, nikdy je znovu neohříváme v tuku, ale v sítu nad párou z hrnce. Zbytečně tak nenasáknou tukem a zároveň budou znovu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /24.07.17
 
Pro lepší stravitelnost

Pro lepší stravitelnost

Je hodně lidí, kteří nemohou jíst mandle nebo ořechy, protože je jim po nich těžko. Způsobují to tzv. inhibitory, které těmto plodům zabraňují vyklíčit v nevhodných podmínkách....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /22.06.17
 
Vylepšené pečení toastů

Vylepšené pečení toastů

Také se vám někdy stalo, že jste se zbytkem toastového chleba odloupli také kus povrchu toastovače? Nejenže se tím ničí, ale také to asi nebude nic zdravého. Já dávám dovnitř...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Rada /01.06.17
 
pravevprodeji01_03

Strana 1 z 46

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Velikonoce

Velikonoce jsou tady! Příroda vytáhla svou duhovou paletu a připomněla nám, jak je toto období krásné. My hospodyňky se také nedržíme zpět a s barvičkami se vyřádíme na skořápkách vajec. A co muži? Ti zase trochu zmalují nás. Je to opravdu pestrá část roku! Přeji vám, ať si ji užijete ve zdraví se svými blízkými a nad něčím chutným k zakousnutí. Šťastné Velikonoce!

více
rychle_moucniky

Pošli recept extra speciál Rychlé moučníky

Poslední dobou často slýchám, že cukr je zabiják, nejhorší zlo ze všech zel. No dobře, určitě se nic nemá přehánět, ale přiznejme si, že pokud si občas dopřejeme nějakou sladkou dobrůtku, život hned vypadá tak nějak líp. Takový malý příjemný hřích, jako je vydařená bábovka, kousek štrúdlu, rolády či dortíku, určitě nikomu neuškodí. Tak se v klidu pusťte  do pečení a nechte si chutnat!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama