Reklama
Zmrzlina Míša
Fotogalerie:

Zmrzlina Míša

Renata Rachačová
Renata Rachačová
Horoušánky

Do čokolády přidej nasekané oříšky.

Renata Rachačová, Horoušánky

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 tvaroh ve vaničce
  • 1 zakysaná smetana
  • 130 g cukr moučka
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 čokoláda na vaření
  • kousek ztužený tuk (např. omega)
  • 2 lžíce kakao
  • 1 lžíce solamyl

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. V misce smícháme tvaroh se zakysanou smetanou. Přidáme 100 g cukru moučky a vanilkový cukr.

  2. V kastrůlku rozehřejeme čokoládu na vaření. Přidáme do ní kousek tuku (získáme tím více čokolády)‚ kakao‚ 30 g cukru moučky a solamyl. Zamícháme a necháme rozpustit.

  3. Vezmeme si plato od vajec a lijeme čokoládu na dno formy. Doprostřed dáme lžičkou tvarohovou náplň a opět zalijeme čokoládou. Dáme přes noc zmrazit.

Pošli recept! 8/2012 (2.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy
Sladký život /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Velikonoční jidášky

Velikonoční jidášky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /27.03.20
Skořicové věnce

Skořicové věnce

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Sladký život /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
Kávová vejce

Kávová vejce

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /26.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu