Do čokolády přidej nasekané oříšky.
Renata Rachačová, Horoušánky
Ingredience
- Ingredience
- 1 tvaroh ve vaničce
- 1 zakysaná smetana
- 130 g cukr moučka
- 1 vanilkový cukr
- 1 čokoláda na vaření
- kousek ztužený tuk (např. omega)
- 2 lžíce kakao
- 1 lžíce solamyl
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
V misce smícháme tvaroh se zakysanou smetanou. Přidáme 100 g cukru moučky a vanilkový cukr.
-
V kastrůlku rozehřejeme čokoládu na vaření. Přidáme do ní kousek tuku (získáme tím více čokolády)‚ kakao‚ 30 g cukru moučky a solamyl. Zamícháme a necháme rozpustit.
-
Vezmeme si plato od vajec a lijeme čokoládu na dno formy. Doprostřed dáme lžičkou tvarohovou náplň a opět zalijeme čokoládou. Dáme přes noc zmrazit.