Reklama
Sváteční BEBE řezy
Fotogalerie:
 

Sváteční BEBE řezy

JANA STÁVKOVÁ
JANA STÁVKOVÁ
ČEJKOVICE

Tento nepečený sváteční dezert děláme na oslavu narozenin. Vždy sklidí velký úspěch a vypadá úžasně. Povrch řezů můžete posypat Grankem nebo skořicí.

Jana Stávková, Čejkovice

Ingredience

  • 3 balíčky sušenky BEBE
  • 1 litr mléko
  • 3 ks puding vanilkový
  • 1 kostka máslo
  • 500 ml rostlinná šlehačka Holle
  • granko nebo skořice na posypání

Doba přípravy

Počet porcí

30

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na plech naskládáme vrstvu sušenek BEBE.
  2. krok2 Z 1 litru mléka a 3 pudinků uvaříme pudink a po částečném vychladnutí do něj vmícháme máslo. Vymícháme na hladký krém. (Do pudinku nedáváme cukr).
  3. krok3 Ušleháme šlehačku, rozdělíme opět na polovinu a navršíme na pudinkovou vrstvu.
  4. krok4 Postup opět opakujeme - poklademe vrstvu sušenek BEBE, na ni pudinkový krém a zakončíme vrstvou šlehačky.
  5. Řezy necháme nejlépe přes noc odležet. Před podáváním posypeme Grankem nebo skořicí.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy
Sladký život /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Velikonoční jidášky

Velikonoční jidášky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /27.03.20
Skořicové věnce

Skořicové věnce

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Sladký život /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
Kávová vejce

Kávová vejce

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /26.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu