Reklama
Střecha
Fotogalerie:

Střecha

Hana Pavlačková

Nová Lhota
Příjemně osvěží a jen se rozplývá na jazyku, navíc je lehoučký a levný.
Hana Pavlačková, Nová Lhota

Ingredience

  • 1 máslo
  • 1 světlé bebe sušenky
  • 2 banány
  • 1 poleva čokoládová tmavá
  • 2 tvaroh měkký
  • 150g cukr moučkový
  • 1 tmavé bebe sušenky

Doba přípravy

Počet porcí

15

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Nejprve si do pěny ušleháme máslo s cukrem‚ pak přidáme 2 tvarohy a opět pořádně ušleháme.
  2. Na alobal naskládáme do šachovnice beBe sušenky‚ (3 řady po 7 kusech).
  3. Sušenky potřeme polovinou tvarohového krému a naskládáme druhou vrstvu sušenek stejným způsobem, pouze prohodíme barvy – nad tmavou dáme světlou atd.
  4. Potřeme zbylou polovinu krému. Doprostřed na krém položíme za sebe 2 banány a krajní řady BeBe sušenek zvedneme a uděláme stříšku.
  5. Dáme na chvíli do lednice‚ aby sušenky natáhly vlhkost z tvarohu, a nakonec polejeme čokoládovou polevou.

Pošli recept! - Speciál - Sladké recepty (28.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy
Sladký život /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Velikonoční jidášky

Velikonoční jidášky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /27.03.20
Skořicové věnce

Skořicové věnce

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Sladký život /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
Kávová vejce

Kávová vejce

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /26.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu