Reklama
Růžové pusinky
Fotogalerie:

Růžové pusinky

Šárka Adámková

Praha
Bez křehkého sněhového pečiva si nedokážu představit žádné Vánoce.
Šárka Adámková, Praha

Ingredience

  • 240 g cukr moučkový
  • 4 bílky
  • špetka potravinářské barvivo červené
  • 70 g cukr pískový
  • cukrové zdobení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Vyšleháme dotuha bílky, přimícháme několik zrníček barviva a pak postupně zašleháváme pískový cukr. Nakonec jen lehce vmícháme moučkový cukr.
  2. krok2 Pečeme – sušíme nejdříve asi 1/2 hodiny při 130 °C, pak při 100 °C. Ozdobíme.

Pošli recept! 12/2008 (12.11.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou. Michaela Straková, Jeseník
Sladký život /11.11.18
Křehký olejový moučník

Křehký olejový moučník

Jaromíra Hellebrandová, Opava

Sladký život /10.11.18
Kakaové řezy s mandlemi

Kakaové řezy s mandlemi

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /10.11.18
Brownies z bílé čokolády

Brownies z bílé čokolády

Zvládnou je upéct i děti.

Táňa Lerchová, Odry

Sladký život /10.11.18
Křupavé sušenky

Křupavé sušenky

Jana Milerová, Praha
Sladký život /09.11.18
Dýňový cupcake  s tvarohovým  krémem

Dýňový cupcake  s tvarohovým  krémem

Podle receptu

Dany Balbínové z Prahy.

Sladký život /09.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama