Ingredience
- Těsto
- 1 prášek do perníku
- 1 hrnek mouka hladká
- 1/2 hrnku cukr krupice
- 3/4 hrnku mléko
- 2 vejce
- 1/2 hrnku máslo
- Drobenka
- 1/2 hrnku máslo
- 1 hrnek mouka polohrubá
- 1/2 hrnku cukr krupice
- 1 balení cukr skořicový
- Ostatní
- 5 rebarbora
- tuk na vymazání formy
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Suroviny smícháme v tekutější těsto. V pánvi pomalu rozehřejeme máslo, přidáme mouku a cukr a umícháme drobenku. Těsto vlijeme do vymazaného pekáčku, poklademe rebarborou a posypeme drobenkou.
-
Nakonec ho posypeme skořicovým cukrem a pečeme při 180 °C asi 40 minut.