Reklama
Pudinková mňamka
Fotogalerie:

Pudinková mňamka

Veronika Vaverková

Bělá nad Svitavou
V naší rodině patří k nejoblíbenějším...
Veronika Vaverková, Bělá nad Svitavou

Ingredience

  • skořice
  • 5 jablka
  • 1 l mléko
  • 1 balení piškoty
  • cukr krupice
  • mouka hladká
  • 1 balení těsto listové
  • cukr vanilkový
  • 3 pudinkový prášek-vanilkový
  • tuk na vymazání formy

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Vyválíme jednu část listového těsta a vyložíme na vymazaný plech.
  2. Na těsto poskládáme piškoty a nahrubo nastrouhaná jablka. Posypeme cukrem‚ skořicí a vanilk. cukrem.
  3. Uvaříme pudink podle návodu a nalijeme ho horký na připravené těsto. Přiklopíme druhým rozváleným plátem těsta.
  4. Pořádně přitlačíme boční strany a pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ořechová buchta s kávovou polevou

Ořechová buchta s kávovou polevou

Aneta Kolářová, Chodov
Sladký život /13.10.18
Griliášový medovník

Griliášový medovník

Gabriela Jílková, Polička

Sladký život /12.10.18
Lahodné mandlové kuličky

Lahodné mandlové kuličky

Zdeňka Polanská, Vsetín

Sladký život /11.10.18
Medový koláč s ořechy

Medový koláč s ořechy

Pěkně křupavá mňamka.

Dana Bláhové, Žatec

Sladký život /11.10.18
Podzimní buchta s karamelem

Podzimní buchta s karamelem

Jana Remková, Orlová

Sladký život /11.10.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama