Ingredience
- Piškot
- 5 vejce
- 3/4 hrnku cukr krupice
- 1 hrnek mouka polohrubá
- 5 lžic voda
- Krém
- 1 pudinkový prášek-vanilkový
- 1 pudinkový prášek-čokoládový
- 2,5 hrnku mléko
- 1 máslo
- 1/2 hrnku cukr moučkový
- 2 cukr vanilkový
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Žloutky utřeme s cukrem do pěny‚ přidáme horkou vodu a mouku, pak vmícháme ušlehaný sníh. Vlijeme do formy a zvolna pečeme.
-
Vanilkový pudink uvaříme v 1 a 1/4 hrnku mléka, po vychladnutí smícháme s 1/2 másla‚ 1/4 hrnku cukru a 1 vanilkovým cukrem. Stejně připravíme i čokoládový. Zdobíme dle fantazie.