Zvládnou je udělat i větší děti.
Irena Poláková, Rudná u Prahy
Ingredience
- 150 g změklé máslo
- 100 g cukr moučka
- 200 g bílá čokoláda
- 240 g rozdrcené dětské piškoty
- 100 g mleté mandle
- 40 ml rum
- Na ozdobení:
- 200 g bílá čokoláda
- 50 g tmavá čokoláda
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny a vmícháme rozpuštěnou bílou čokoládu. Potom hmotu smícháme s ostatními surovinami, dobře propracujeme a necháme odležet.
-
Těsto vyválíme na placku asi 1,5 cm silnou a rozkrájíme na čtverečky. Necháme 2 hodiny v lednici ztuhnout. Potom přelijeme bílou rozpuštěnou čokoládou a po ztuhnutí dozdobíme tmavou čokoládou.