Reklama
Kremrole s jahodovým krémem
Fotogalerie:

Kremrole s jahodovým krémem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu Terezy Rybkové

Tereza Rybková, redaktorka
Kromě práce v časopise pro vás připravuje soutěže, stará se o web a povídá si s vámi na Facebooku. V redakci jí říkáme Jahůdka, hádejte, jaké ovoce má nejraději?

Ingredience

  • 1 listové těsto
  • 1 vejce
  • 200 g jahod
  • 60 g cukru moučky + trocha na pocukrování
  • 200 ml smetany
  • 1 balení Crème Olé

Doba přípravy

Počet porcí

80

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Trubičky na kremrole potřeme olejem nebo nastříkáme olejem ve spreji. Na pomoučeném vále listové těsto rozválíme a nakrájíme na 2–3 cm silné a 15 cm dlouhé proužky. Každý proužek navineme na trubičku, konec potřeme rozšlehaným vejcem a přilepíme.

  2. krok2

    Pokládáme spojem dolů na plech s pečicím papírem. Povrch kremrolí také potřeme vejcem. Vložíme do předehřáté trouby na 190 °C a pečeme dozlatova, asi 15 minut. Necháme zchladnout a opatrně sundáme z trubiček.

  3. Jahody omyjeme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme moučkový cukr, vychlazenou smetanu a postupně zašleháváme obsah sáčku Crème Olé. Vzniklý krém dáme do cukrářského pytlíku nebo sáčku s odstřihnutým rohem a plníme kremrole. Před podáváním je ještě pocukrujeme.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čokládový koláč s hruškou

Čokládový koláč s hruškou

Podle receptu Jany Lipové z Prahy
Sladký život /17.08.18
Eskymo řezy

Eskymo řezy

Markéta Žáková, Zlín

Sladký život /17.08.18
Nektarinkový cheesecake

Nektarinkový cheesecake

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /17.08.18
Mozaiková maxičokoláda

Mozaiková maxičokoláda

Kateřina Gajová, Brno

Sladký život /17.08.18
Rumové kynuté koláče

Rumové kynuté koláče

Jitka Skálová, Rakovník

Sladký život /16.08.18
Madlenky s perlou

Madlenky s perlou

Olga Pysarenko, Praha

Sladký život /16.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama