Reklama
Kremrole s jahodovým krémem
Fotogalerie:

Kremrole s jahodovým krémem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu Terezy Rybkové

Tereza Rybková, redaktorka
Kromě práce v časopise pro vás připravuje soutěže, stará se o web a povídá si s vámi na Facebooku. V redakci jí říkáme Jahůdka, hádejte, jaké ovoce má nejraději?

Ingredience

  • 1 listové těsto
  • 1 vejce
  • 200 g jahod
  • 60 g cukru moučky + trocha na pocukrování
  • 200 ml smetany
  • 1 balení Crème Olé

Doba přípravy

Počet porcí

80

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Trubičky na kremrole potřeme olejem nebo nastříkáme olejem ve spreji. Na pomoučeném vále listové těsto rozválíme a nakrájíme na 2–3 cm silné a 15 cm dlouhé proužky. Každý proužek navineme na trubičku, konec potřeme rozšlehaným vejcem a přilepíme.

  2. krok2

    Pokládáme spojem dolů na plech s pečicím papírem. Povrch kremrolí také potřeme vejcem. Vložíme do předehřáté trouby na 190 °C a pečeme dozlatova, asi 15 minut. Necháme zchladnout a opatrně sundáme z trubiček.

  3. Jahody omyjeme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme moučkový cukr, vychlazenou smetanu a postupně zašleháváme obsah sáčku Crème Olé. Vzniklý krém dáme do cukrářského pytlíku nebo sáčku s odstřihnutým rohem a plníme kremrole. Před podáváním je ještě pocukrujeme.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ořechová buchta s kávovou polevou

Ořechová buchta s kávovou polevou

Aneta Kolářová, Chodov
Sladký život /13.10.18
Griliášový medovník

Griliášový medovník

Gabriela Jílková, Polička

Sladký život /12.10.18
Lahodné mandlové kuličky

Lahodné mandlové kuličky

Zdeňka Polanská, Vsetín

Sladký život /11.10.18
Medový koláč s ořechy

Medový koláč s ořechy

Pěkně křupavá mňamka.

Dana Bláhové, Žatec

Sladký život /11.10.18
Podzimní buchta s karamelem

Podzimní buchta s karamelem

Jana Remková, Orlová

Sladký život /11.10.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama