Mango může být čerstvé i z kompotu.
Jana Remková, Orlová
Ingredience
- 3 vejce
- 90 g cukr krupice
- 90 g hladká mouka
- 1 žloutek
- 1 máslo
- 5 lžic cukr moučka
- 2 kokosové pudinky
- 500 ml mléko
- 1 mango
- kokos na obalení
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Vmícháme mouku, těsto nalijeme na pečicí papír a dáme péct na 250 °C asi na 5–7 minut, do zrůžovění. Ještě horké těsto i s papírem srolujeme a necháme vychladnout.
-
Žloutek s máslem a 3 lžícemi cukru vyšleháme do pěny. Uvaříme pudink se 2 lžícemi cukru a vychladíme. Pak jej po lžičce zašleháme do máslové hmoty. Namažeme na piškot, přidáme proužky manga a zarolujeme. Pomažeme zbylým krémem a obalíme v kokosu.