Reklama
Kakaová terina s jahodami a tvarohem
Fotogalerie:

Kakaová terina s jahodami a tvarohem

Martina Sklenářová

Vysoké Mýto

Piškoty u nás doma nesmějí chybět, dá se z nich dobře kouzlit.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Ingredience

  • 2 balení světlé Bebe sušenky
  • 2 ks kakaový pudink
  • dle potřeby cukr
  • 500 ml mléko
  • 1 balíček piškoty
  • 1 malá konzerva jahody
  • 1 tvaroh

Doba přípravy

Počet porcí

15

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme oba pudinky podle návodu, tedy s cukrem a mlékem. Formu na biskupský chlebíček (případně i jinou) si vyložíme potravinářskou fólií a naskládáme vedle sebe BeBe sušenky – na dno i do stran.

  2. Natřeme první vrstvu pudinku. Ten poklademe piškoty‚ které namáčíme ve slité šťávě z jahod. Natřeme oslazeným tvarohem‚ poklademe jahodami a opět navrstvíme máčené piškoty. Poslední vrstvu tvoří pudink.

  3. Nakonec zakryjeme zbytkem vlhčených BeBe sušenek a piškotů a dáme chladit do lednice.

Tip redakce

Podobně se dá moučník připravit třeba z vanilkového pudinku, banánů a pomeranče, bude také dobrý. Pro dospělé můžeš přidat trochu likéru.

Pošli recept! - Speciál - Ovocné moučníky (16.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy
Sladký život /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Velikonoční jidášky

Velikonoční jidášky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /27.03.20
Skořicové věnce

Skořicové věnce

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Sladký život /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
Kávová vejce

Kávová vejce

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /26.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu