Ingredience
- Piškot
- 6 vejce
- 180 g cukr krupice
- 180 g mouka polohrubá
- 50 g máslo
- 20 g kakao
- 1 cukr vanilkový
- Krém
- 250 g máslo
- 200 g cukr moučkový
- 120 g tvaroh
- několik lžic mléko
- Ostatní
- tuk na vymazání formy
- jahody mouka na vysypání formy
- čokoláda mléčná na ozdobu
- na ozdobu
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Všechny suroviny na těsto smícháme a hotové těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut při 180 °C.
-
Ušleháme krém a natřeme ho na vychladlý piškot.
-
Ozdobíme jahodami a hustě posypeme strouhanou čokoládou.