Ingredience
- 2 tvaroh
- šlehačka
- 2 konzervy jahody
- korpus dortový
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Piškotový korpus potřeme jahodovým tvarohem. Jahody poklademe na tvaroh. Nakonec postříkáme šlehačkou.
Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)
Svěží chuť jara
Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu
Speciální vydání
Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!
víceVážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!
více