Ingredience
- 2 čokoláda na vaření
- 1 lžička prášek do pečiva
- 3 vejce
- 150 ml olej
- 300 g cukr krupice
- 500 g jablka
- nasekané mandle
- 1 cukr vanilkový
- 500 g mouka hrubá
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Jablka oloupeme a nastrouháme. Vejce ušleháme společně s krystalovým a vanilkovým cukrem. Přidáme olej, nastrouhaná jablka a nakonec mouku s práškem do pečiva.
-
Vše zamícháme a nalijeme na větší vyvýšený plech, který jsme vymazali olejem a vysypali moukou. Dáme péci do vyhřáté trouby. Pečeme asi 30 minut.
-
Po vychladnutí potřeme čokoládovou polevou, kterou si připravíme dle návodu, a nakonec posypeme mandlovými lupínky.