Zvládne ji každá začátečnice. ¨
Tereza Hájková, Ostrava
Ingredience
- 4 ks zralé banány
- 2 hrnky hladká mouka
- 1 hrnek cukr krystal
- 3 ks vejce
- 1 kypřicí prášek
- 3 ks vanilkový cukr
- 1/2 hrnku olej
- trocha mléka
- 1 balení čokofloky
- tuk a hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu
- 1 čokoládová poleva
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Banány rozmačkáme na kaši a přidáme ostatní suroviny (čokofloky dáváme až nakonec). Mléko přiléváme tak dlouho‚ dokud není těsto pěkně hladké. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme.
-
Po vyndání z trouby necháme buchtu vystydnout a pak ji pocákáme polevou.