Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dort Apricot podle Heleny Fléglové

Požádali jsme cukrářku Helenu Fléglovou, aby Apetitu k 19. narozeninám upekla výjimečný dort. Zadání splnila na jedničku: dort je zvenčí křupavý, uvnitř plný chuti ovoce. Dort je z listového těsta, které máme spjatné spíše s jednoduchými koláči či záviny. Helena vás přesvědčí, že z něj můžete připravit i efektní slavnostní dort. 

Quiche s rukolou a řepnými listy

Quiche, tedy slaný koláč, je skvělé jídlo k snídani, svačině i jako večeře – snadno se ohřívá, a hlavně, když ho doplníte svěžím salátkem, vznikne dokonalý pokrm s francouzským šarmem. K jeho přípravě se hodí listové i křehké těsto. A pokud nemáte čas, těsto neváhejte koupit, my to nikomu neprozradíme.

Lokše s májovou brynzou, křupavou slaninou a jarní cibulkou

Bramborové placky oblíbené v kuchyni západního Slovenska a jižní Moravy jsme tentokrát osvěžili jarními ingrediencemi, se kterými se skvěle doplňují. Vychutnejte si jemné lokše potřené májovou brynzou smíchanou se zakysanou smatanou a posypané křupavou slaninou a jarní cibulkou.

Co si chcete uvařit?

Dezerty, sladká jídla

Drůbež

Hovězí

Vepřové

Polévky

Luštěniny

Ryby

Těstovinové saláty

Pizza

Z hub

Saláty

Ze sýra

Bezmasá jídla

Nápoje

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč