Reklama
Brownies s mořskou solí, kešú a pistáciemi
Fotogalerie:

Brownies s mořskou solí, kešú a pistáciemi

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Sáry Fučíkové z Trutnova

Ingredience

  • 60  ml panenského olivového oleje
  • 230  g tmavé čokolády (70 % kakaa)
  • 150  g třtinového cukru
  • 1 lžička vanilkového cukru
  • 2 vejce + 1 žloutek
  • 30  g polohrubé mouky
  • 1 lžička instantní kávy
  • 1/4 lžičky kypřicího prášku
  • špetka soli
  • 100  g nahrubo nasekaných kešú a pistácií
  • 1 lžička hrubé mořské soli

Doba přípravy

Počet porcí

18

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Olej a všechnu nalámanou čokoládu vložíme do hrnce a rozpustíme ji ve vodní lázni.

  2. Následně do směsi vmícháme třtinový i vanilkový cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí.

  3. Pak postupně zašleháme vejce, mouku smíchanou s kávou, kypřicím práškem a solí.

  4. Pečicím papírem vyložíme menší pekáček, papír potřeme olejem, čokoládovou směs do pekáčku nalijeme, rozetřeme stěrkou a povrch posypeme nasekanými ořechy a solí.

  5. Pečeme při 175 °C asi 30 minut. Než budeme brownies krájet, necháme dezert vychladnout.

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (17.9.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Potahovaný dort

Potahovaný dort

Podle receptu Soni Michalové z Hodonína
Sladký život /04.10.19
Kris kros koláč s jablky

Kris kros koláč s jablky

Podle receptu 

Katky Blahošové z Krnova

Sladký život /03.10.19
Dort pro maminku

Dort pro maminku

Dárek, který udělá radost

Gabriela Jílková, Polička

Sladký život /02.10.19
Švestkový koláč trochu jinak

Švestkový koláč trochu jinak

Vendula Velasová, Pěnčín

Sladký život /02.10.19
Jablečný dort s marcipánem

Jablečný dort s marcipánem

Eliška Mazankievičová, Kroměříž

Sladký život /02.10.19
Řezy s karamelovou hruškou

Řezy s karamelovou hruškou

Můžeš posypat skořicí

Podle receptu Moniky Švehlové ze Vsetína

Sladký život /02.10.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama