Reklama
Broskvové himaláje
Fotogalerie:

Broskvové himaláje

Jana Machová
Jana Machová
Korouhev

Nejlepší jsou ještě vlažné.

Jana Machová, Korouhev

Ingredience

  • 1. Těsto:
  • 2 hrnky hladká mouka
  • 1 hrnek cukr krupice
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 hrnek vlažné mléko
  • 1/2 hrnku olej
  • 2 vejce
  • kapka rum
  • 2. Těsto:
  • 2 ks tvaroh vanička
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 hrnek cukr moučka
  • 1 vanilkový puding
  • 2 vejce
  • 1 hrnek mléko

Doba přípravy

Počet porcí

40

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    1. Těsto: Celá vajíčka vyšleháme s cukrem, přidáme olej, mléko, rum, prášek do pečiva a hladkou mouku. Vše vyšleháme ručním šlehačem.

    2. Těsto: Všechny přísady zpracujeme v řídké těsto.

  2. Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme cca polovinu prvního těsta. Na to nalejeme celé druhé tvarohové těsto. Poté poklademe ovocem - kouskami broskví (nakrájené na drobné kostečky nebo plátky).

  3. Zbytkem prvního těsta zalijeme broskve a dáme péct do trouby na 150 °C. Pečeme asi  hodinu, pro jistotu propíchneme špejlí.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy
Sladký život /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Velikonoční jidášky

Velikonoční jidášky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /27.03.20
Skořicové věnce

Skořicové věnce

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Sladký život /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
Kávová vejce

Kávová vejce

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /26.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu