Svěží, jemný tunel z BeBe sušenek s ovocem pro letní osvěžení a zimní potěšení.
Veronika Lipová, Strakonice
Ingredience
- 1 balení BeBe sušenky mléčné
- 1 balení BeBe sušenky kakao
- 200 ml smetana ke šlehání
- 200 ml zakysaná smetana
- 1 ks vanilkový cukr
- 3/4 balení želatinový ztužovač za studena
- dle chuti broskve, mandarinky, jahody, borůvky
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Smetanu ke šlehání vyšleháme, přidáme do ní zakysanou smetanu, vanilkový cukr a rozmíchaný želatinový ztužovač podle návodu na obalu.
-
Sušenky BeBe zvlhčíme nad párou a vytvarujeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vyložili alobalem.
-
Dáme trochu krému, poklademe okapaným ovocem, potřeme znovu trochou krému a poklademe sušenkami. Zopakujeme krém, ovoce, krém a nakonec přikryjeme sušenkami a zabalíme přesahujícím alobalem.
-
Necháme do druhého dne ztuhnout.
Dobrou chuť!