Reklama
BeBe tunel s ovocem
Fotogalerie:

BeBe tunel s ovocem

Veronika Lípová
Veronika Lípová
Strakonice

Svěží, jemný tunel z BeBe sušenek s ovocem pro letní osvěžení a zimní potěšení.

Veronika Lipová, Strakonice

Ingredience

  • 1 balení BeBe sušenky mléčné
  • 1 balení BeBe sušenky kakao
  • 200 ml smetana ke šlehání
  • 200 ml zakysaná smetana
  • 1 ks vanilkový cukr
  • 3/4 balení želatinový ztužovač za studena
  • dle chuti broskve, mandarinky, jahody, borůvky

Doba přípravy

Počet porcí

14

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Smetanu ke šlehání vyšleháme, přidáme do ní zakysanou smetanu, vanilkový cukr a rozmíchaný želatinový ztužovač podle návodu na obalu.




  2. Sušenky BeBe zvlhčíme nad párou a vytvarujeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vyložili alobalem.
  3. Dáme trochu krému, poklademe okapaným ovocem, potřeme znovu trochou krému a poklademe sušenkami. Zopakujeme krém, ovoce, krém a nakonec přikryjeme sušenkami a zabalíme přesahujícím alobalem.
  4. Necháme do druhého dne ztuhnout.

    Dobrou chuť!
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy
Sladký život /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Velikonoční jidášky

Velikonoční jidášky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /27.03.20
Skořicové věnce

Skořicové věnce

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Sladký život /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
Kávová vejce

Kávová vejce

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /26.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu